Big Brother: Η απόφαση του Μεγάλου Αδερφού έφερε ταραχή μέσα στο σπίτι

Δεν το περίμενε κανείς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Η απόφαση του Μεγάλου Αδερφού έφερε ταραχή μέσα στο σπίτι

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Μεγάλος Αδερφός ανακοίνωσε στους διαγωνιζόμενους την απόφασή του, να αλλάξει σημαντικά την διαδικασία της ψηφοφορίας. Αυτή η απόφαση του, έφερε μεγάλη ταραχή μέσα στο σπίτι.

Συγκεκριμένα, ο Μεγάλος Αδερφός τους κάλεσε όλους στο σαλόνι και ανακοίνωσε πως οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα βγουν πριν ακόμα προλάβουν να παίξουν οι παίκτες για το βέτο.

Ο λόγος ήταν ότι δεν ήθελε να «κάψει» καμία ψήφο και να αγωνιστούν όλοι οι παίκτες με πάθος για τη διεκδίκηση του βέτο. Νωρίτερα, τσακώθηκε η Άννα Μαρία με τον Πυργίδη.

Big Brother: Η Αφροδίτη αποκάλυψε γιατί... ακούμπησε τον Δημήτρη Κεχαγιά

H Αφροδίτη μίλησε σήμερα στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων δε δίστασε να αποκαλύψει και για ποιον λόγο αποφάσισε να ακουμπήσει τα απόκρυφα σημεία του καλού της φίλου, Δημήτρη Κεχαγιά. Το μόνο σίγουρο είναι πως η απάντησή της θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Πριν από μερικές μέρες, είδαμε την Αφροδίτη να ακουμπάει σε ένα αρκετά επικίνδυνο σημείο τον Κεχαγιά, λίγο αφού είχαν ξυπνήσει.

Σήμερα θέλησε να εξηγήσει πως δεν είχε κάποιο πονηρό σκοπό, απλά ήθελε να τσεκάρει ότι όλα είναι καλά για τη φίλη της τη Σοφία.

Για τη σχέση της Σοφίας με τον Δημήτρη η Αφροδίτη είπε: «Είναι αυτό που βλέπετε. Ό,τι βλέπετε, αυτό είναι. Τον θέλει; Δεν τον θέλει; Τους θέλω εγώ και τους δυο. Δε ξέρω τι γίνεται» είπε αρχικά η Αφροδίτη, η οποία όταν ρωτήθηκε για την προκλητική κίνησή της στον Δημήτρη, χαμογέλασε και είπε: «Μα δεν θα έπρεπε να ξέρω τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι; Για αυτό. Για το καλό της φίλης μου». Η Αφροδίτη βέβαια αποκάλυψε και όλα όσα είπαν μέσα στο σπίτι για το ροζ βίντεο.