The Bachelor: Η Νικολέττα τα άλλαξε όλα πριν μπει στο παιχνίδι - Δεν θα την αναγνωρίσετε

Άλλος άνθρωπος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor: Η Νικολέττα τα άλλαξε όλα πριν μπει στο παιχνίδι - Δεν θα την αναγνωρίσετε

Τα κορίτσια που βρίσκονται ένα βήμα πριν κερδίσουν την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου στο "The Bachelor" έχουν συζητηθεί αρκετά, τόσο για τον χαρακτήρα τους όσο και για την εμφάνιση τους. Ένα από τα φαβορί, που μάλιστα φημολογείται ότι φτάνει και στον ημιτελικό, είναι η κοκκινομάλλα Νικολέττα.

Πράγματι η Νικολέττα είναι από τις πιο γλυκές και όμορφες παρουσίες του παιχνιδιού και έχει δείξει πόσο πολύ είναι ερωτευμένη με τον Παναγιώτη. Η ίδια όμως, όπως διαπιστώθηκε, έκανε αρκετές αλλαγές στην εμφάνιση της για να μπει στο ριάλιτι και να δείχνει πιο ωραία από ποτέ.

Και όταν λέμε αλλαγές, εννοούμε ότι δεν θα αναγνωρίζαμε για κανένα λόγο ότι είναι το ίδιο πρόσωπο.

Δείτε παρακάτω πως ήταν στο παρελθόν η 21χρονη Νικολέττα:

Νικολέττα αλλαγή

The bachelor Νικολέττα

The Bachelor: Άγριος καυγάς μεταξύ Αντζελίνας και Νικόλ - "Δεν σε βλέπω καν"

Σε ένα άγριο «ξεκατίνιασμα» επιδόθηκε στο νέο επεισόδιο του «The Bachelor» η Αντζελίνα με την Νικόλ, καθώς οι δυο τους έχουν… προηγούμενα από την ακύρωση του ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, που προκάλεσε η δεύτερη.

Αφορμή στάθηκε η συμπεριφορά της Αντζελίνας στην ομαδική δοκιμασία, με έπαθλο το cocktail party με τον πρώτο Bachelor.

Σε κάποιο σημείο, η Νικόλ θεώρησε υποκριτική τη στάση ορισμένων συμπαικτριών της, με αποτέλεσμα να επιτεθεί στη συγκάτοικό της.

Οι δυο τους έδωσαν λογομαχία… για τα μάτια του Παναγιώτη Βασιλάκου, που πάντως δεν ήταν γοητευμένος από όσα είδε και όσες… ομορφιές είπαν αμφότερες. Μεγάλο spoiler! Αυτή είναι η νικήτρια!

The Bachelor: Έξαλλη η Νικόλ με την απόφαση του Βασιλάκου - Η σπόντα από τις συμπαίκτριες!

Έξαλλη ήταν η Νικόλ με τη συμπεριφορά του Παναγιώτη Βασιλάκου στο «The Bachelor», με τις συμπαίκτριές της να αφήνουν «μπηχτή» για αυτό, που της έκανε εκείνος.

Ο πρώτος Bachelor ξεκίνησε με μια… δυνατή δραστηριότητα τη μέρα στο νέο επεισόδιο, διαλέγοντας κάποια, για να κάνει μαζί της κατάδυση.

Η επιλογή του ήταν η Σία, η οποία μάλιστα τραυματίστηκε και δέχθηκε την φροντίδα του, χωρίς να έχει κάτι σοβαρό. Αυτό ήταν ένα γεγονός, που εξόργισε την Νικόλ, καθώς στο παρελθόν ο Βασιλάκος της είχε υποσχεθεί πως θα την πήγαινε για κατάδυση, μιας και της αρέσει πολύ η συγκεκριμένη δραστηριότητα.

Οι συγκάτοικοί της, φυσικά, δεν έχασαν την ευκαιρία να σχολιάσουν το γεγονός, με την παίκτρια να έχει πετάξει τα τριαντάφυλλά της πάνω στα νεύρα.