Έκτακτο - ΕΡΤ: Κρούσμα κορωνοϊού στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη

Τι θα συμβεί από εδώ και πέρα;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Έκτακτο - ΕΡΤ: Κρούσμα κορωνοϊού στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη

Αφού επιβεβαιώθηκε κρούσμα κορωνοϊού σε μέλος της ομάδας του «φλΕΡΤ», η ΕΡΤ αποφάσισε την αναβολή της εκπομπής της Νάντιας Κοντογεώργη, για την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου.

Αφού εντοπίστηκε θετικό κρούσμα στην εκπομπή , σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του θα κάνουν τεστ κορωνοιού αλλά θα παραμείνουν και στο σπίτι τους σε κατ' οίκων καραντίνα.

Στη θέση του σημερινού φλΕΡΤ και ενόψει της αποψινής (22:00) πρώτης προβολής του τρίτου επεισοδίου της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια», θα επαναπροβληθούν από τις 16:00 έως τις 18:00 τα δύο πρώτα επεισόδια, ενώ στην ώρα της αυριανής εκπομπής φλΕΡΤ η ελληνική ταινία «Πατέρα κάτσε φρόνιμα», Τρείς νεκροί σε λίγες μόνο ώρες.

Διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη - Ανακοίνωση νέων μέτρων λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού

Σε διάγγελμα θα προχωρήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το απόγευμα της Πέμπτης (22/10), αναφορικά με τον κορωνοϊό, όπως ενημέρωσε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με την ΠτΔ.

Από το προεδρικό Μέγαρο όπου συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι βρισκόμαστε σε ένα δεύτερο κύμα της πανδημίας και θα ενημερώσει τους πολίτες για την κατάσταση.

«Είμαστε αντιμέτωποι με δεύτερο κύμα, που έχει έρθει στην πατρίδα μας», είπε, χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός. Η χώρα μας, συμπλήρωσε, τα πηγαίνει καλύτερα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

«Το απόγευμα θα έχω την ευκαιρία να απευθυνθώ στον ελληνικό λαό», γνωστοποίησε.