Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου στο πλατό του Ευτυχείτε - Έμαθε ότι πέθανε ο...

Τρομοκρατημένη η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου στο πλατό του Ευτυχείτε - Έμαθε ότι πέθανε ο...

Σοκ έχει προκαλέσει η επιστολή τεσσάρων σελίδων που άφησε ο 41χρονος ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο που αυτοκτόνησε στην οποία εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα. Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την σημερινή εκπομπή της ανέφερε πως τον τελευταίο καιρό μίλαγε μαζί του για ένα προσωπικό της θέμα και όταν άκουσε την είδηση πως αυτοκτόνησε έπαθε σοκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος φαίνεται πως δεν άντεξε το βάρος μετά τον εντοπισμό τις προηγούμενες ημέρες τριών κρουσμάτων κορωνοϊού, ενώ θετικός στον φονικό ιό διαγνώστηκε και ο ίδιος.

Αυτά είπε σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου στο πλατό του Ευτυχείτε όταν έμαθε πως πέθανε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής: “Εδώ και δυο εβδομάδες έχω ένα προσωπικό θέμα με τον άντρα της γιαγιάς μου και μιλούσαμε συνέχεια με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Μου εξηγούσε τα πάντα για τα γηροκομεία να με βοηθήσει. Μέχρι προχθές ανταλλάσσαμε μηνύματα, με ρώταγε τι έγινε τελικά. Πολύ γλυκός άνθρωπος. Ζούσε για αυτό, για να βοηθάει ηλικιωμένους ανθρώπους”. Δείτε εδώ τι απάντησε για τις πλαστικές!

Αυτό είναι το γράμμα του ιδιοκτήτη γηροκομείου

«Είμαι ένας αποτυχημένος, δυσφήμησα το γηροκομείο, δεν τα κατάφερα, απέτυχα. Πλέον δεν θα με εμπιστευτεί ποτέ ξανά κανείς. Με νίκησε ο κορωνοϊός» αναφέρει στην επιστολή του ο 41χρονος, σύμφωνα με το MEGA. «Κουράστηκα και μάλλον δεν ήμουν καλός καπετάνιος. Λάτρεψα τη δουλειά μου. Έκανα λάθη», έγραψε στην επιστολή ο 41χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες.

O Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων, Στέλιος Προσαλίκας, μίλησε στον MEGA

«Ήταν ο πιο στενός συνεργάτης που είχα. Πήγα στη Μονάδα και πρώτη φορά στη ζωή μου… πήγα να λιποθυμήσω. Υπερβολικό αίσθημα ευθύνης του Δημήτρη. Μιλάμε για ένα παιδί εξαίρετο. Τελείωσε ψυχολογία στο ΕΚΠΑ, πήγε στη Χαϊδελβέργη έκανε διδακτορικό στην γεροντολογία.

Είχε λατρεία στους ηλικιωμένους. Ήταν η μοναδική μονάδα που έκανε οικειοθελή καραντίνα 2,5 μήνες. Οδηγούσε και είχε μάσκα κι από πάνω προσωπίδα. Δεν άντεξε ότι υπάρχει πιθανότητα να εκτεθεί. Ήταν τέτοιο το αίσθημα της ευθύνης. Και μιλάμε για 2 ασυμπτωματικούς εργαζόμενους και μια γιαγιά με 37,6 πυρετό», είπε ο κ. Προσαλίκας.

Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο ευαίσθητο και άψογο επαγγελματία που η μόνη του έγνοια ήταν η φροντίδα των ηλικιωμένων. Μάλιστα, ήταν και ενεργό μέλος της πανελλήνιας ένωσης μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων.