Λάμπρος Κωνσταντάρας: Βρέθηκε θετικός στον κορωνοιό - Τι δήλωσε

Η ανακοίνωση ήρθε μέσω του ίδιου

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Λάμπρος Κωνσταντάρας: Βρέθηκε θετικός στον κορωνοιό - Τι δήλωσε

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ύστερα από ανακοίνωση της ΕΡΤ πως έχει βρεθεί κρούσμα κορωνοιού στην εκπομπή φλέρτ της Νάντιας Κοντογεώργη ανακοίνωσε πως το θετικό κρούσμα είναι ο ίδιος.

Η ανακοίνωση του έγινε από τον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram με ένα βίντεο στο οποίο έκανε την εξής δήλωση:

"Σας μιλάει ένα από τα 865 χθεσινά θετικά κρούσματα. Είμαι και εγώ θετικός στον κορονοϊό. Είμαι καλά. Είναι σαν να έχω ένα κρύωμα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο να προσέχετε πάρα πολύ. Κι εγώ πρόσεχα θεωρώ ότι έκανα τα περισσότερα. Ελπίζω και οι άλλοι 364 να είναι τόσο καλά όσο εγώ” αναφέρει στο βιντεό του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας." Τρείς νεκροί σε λίγες μόνο ώρες.

Κωνσταντάρας θετικός

Έκτακτο - ΕΡΤ: Κρούσμα κορωνοϊού στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη

Αφού επιβεβαιώθηκε κρούσμα κορωνοϊού σε μέλος της ομάδας του «φλΕΡΤ», η ΕΡΤ αποφάσισε την αναβολή της εκπομπής της Νάντιας Κοντογεώργη, για την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου.

Αφού εντοπίστηκε θετικό κρούσμα στην εκπομπή , σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του θα κάνουν τεστ κορωνοιού αλλά θα παραμείνουν και στο σπίτι τους σε κατ' οίκων καραντίνα.

Στη θέση του σημερινού φλΕΡΤ και ενόψει της αποψινής (22:00) πρώτης προβολής του τρίτου επεισοδίου της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια», θα επαναπροβληθούν από τις 16:00 έως τις 18:00 τα δύο πρώτα επεισόδια, ενώ στην ώρα της αυριανής εκπομπής φλΕΡΤ η ελληνική ταινία «Πατέρα κάτσε φρόνιμα»,

Διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη - Ανακοίνωση νέων μέτρων λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού

Σε διάγγελμα θα προχωρήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το απόγευμα της Πέμπτης (22/10), αναφορικά με τον κορωνοϊό, όπως ενημέρωσε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με την ΠτΔ.

Από το προεδρικό Μέγαρο όπου συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι βρισκόμαστε σε ένα δεύτερο κύμα της πανδημίας και θα ενημερώσει τους πολίτες για την κατάσταση.

«Είμαστε αντιμέτωποι με δεύτερο κύμα, που έχει έρθει στην πατρίδα μας», είπε, χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός. Η χώρα μας, συμπλήρωσε, τα πηγαίνει καλύτερα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

«Το απόγευμα θα έχω την ευκαιρία να απευθυνθώ στον ελληνικό λαό», γνωστοποίησε.