Κατερίνα Στικούδη: Στο άγνωστο η παρουσιάστρια για τις αλλαγές στο My Style Rocks - "Δεν είμαι ενήμερη..."

Τι δήλωσε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κατερίνα Στικούδη: Στο άγνωστο η παρουσιάστρια για τις αλλαγές στο My Style Rocks -

Στο Πρωινό έκανε δηλώσεις η παρουσιάστρια του My Style Rocks Κατερίνα Στικούδη για τις αλλαγές που ακούγονται πως θα γίνουν στο παιχνίδι. Τελευταία ακούγεται πως θα γίνει η προσθήκη και αγοριών κάτι που η παρουσιάστρια δεν έχει επιβεβαιώσει.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε πως αυτό ακούγεται καιρό τώρα αλλά δεν γνωρίζει κάτι για την επίσημη είσοδο αγοριών.

"Αυτό το ακούγαμε και εμείς κατά τη διάρκεια του Αυγούστου και τον Ιούνιο και τον Ιούλιο γινόντουσαν συζητήσεις σχετικά με τα αγόρια. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι ενήμερη για κάτι τέτοιο. Θα έχει ένα ενδιαφέρον”, αρκέστηκε να δηλώσει η Κατερίνα Στικούδη."

Ακόμη πρόσθεσε πως μπορεί να δούμε τον πρώην κριτή Χάρη Χριστόπουλο σε ρόλο quest στο gala! Δείτε ακόμα τον χορό της που προκάλεσε αναστατωση.

My Style Rocks: Μεγάλες αλλαγές - Μπαίνουν άντρες στο παιχνίδι!

Μετά την αντικατάσταση του Χάρη Χριστόπουλου από τον Λάκη Γαβαλά μια νέα αλλαγή θα δούμε σύντομα στους δέκτες μας από το My Style Rocks καθώς άντρες θα μπούν στο παιχνίδι σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρωινού.

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης ο Αλέξης Μίχας μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό”, για πρώτη φορά θα δούμε άνδρες υποψηφίους.

Την Δευτέρα ο πρώτος άνδρας ξεκίνησε γυρίσματα, όμως το συγκεκριμένο επεισόδιο πρόκειται να προβληθεί στην τηλεόραση σε δύο εβδομάδες από τώρα.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το ρεπορτάζ από την εκπομπή “Το Πρωινό”.

My Style Rocks: Νέες κατηγορίες για στιλίστα - Ποια παίκτρια μπήκε στο στόχαστρο;

Πριν καλά καλά προλάβει να ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks και είδαμε να εξαπολύονται μερικές νέες κατηγορίες για την συνεργασία παίκτριας με στιλίστα. Μία άτυχη φράση μίας διαγωνιζόμενης, την έβαλε στο στόχαστρο.

Ο λόγος για τη Χριστίνα Κεφάλα η οποία ενώ κρινόταν από την Έρη Λώλη είπε «θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει...». Η Έρη δεν άφησε τη συγκεκριμένη φράση να πέσει κάτω και της απάντησε «ποιοι θα μπορούσατε;».

Η Χριστίνα της εξήγησε πως δεν εννοούσε ότι έχει στιλίστα αλλά ο πληθυντικός ξέφυγε πάνω στην ροή του λόγου της, δεν φάνηκε ωστόσο να την πείθει.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε η Μικαέλα η οποία της είπε ότι δέχθηκε τις ίδιες κατηγορίες την προηγούμενη εβδομάδα και είναι κάτι που συμβαίνει σε όποια παίκτρια ξεκινάει να τα πηγαίνει καλά.