The Bachelor: Έβγαλε από τα ρούχα του τον Βασιλάκο αυτή η λέξη που είπε η Χριστίνα!

Τι είπε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Bachelor: Έβγαλε από τα ρούχα του τον Βασιλάκο αυτή η λέξη που είπε η Χριστίνα!

Στο σημερινό επεισόδιο The Bachelor που θα δούμε στον Alpha, οι εκπλήξεις θα είναι πολλές. Μάλιστα θα δούμε τον Παναγιώτη Βασιλάκο να τσαντίζεται με μια φράση της Χριστίνας.

Τον έβγαλε από τα ρούχα του αυτή η λέξη που άκουσε ο Παναγιώτης από την Χριστίνα κατά την διάρκεια μας ομαδικής δοκιμασίας .

Πιο συγκεκριμένα οι παίκτριες θα πάνε για κωπηλασία και η Χριστίνα πάνω στην ένταση του ποια θα βγει πρώτη χαρακτήρισε τις συμπαίκτριες της "άχρηστες".

Δεν το άφησε ασχολίαστο αυτό ο Παναγιώτης και έκανε αμέσως παρατήρηση, κάτι που δεν άρεσε στην Χριστίνα. Δείτε την Νικολέττα αγνώριστη πριν μπει στο παιχνίδι.

Έκτακτες αλλαγές στο The Bachelor του ALPHA

Μόλις σήμερα ανακοινώθηκαν μερικές νέες έκτακτες αλλαγές που πρόκειται να γίνουν από εδώ και στο εξής στο ριάλιτι του ALPHA, The Bachelor, το οποίο μάλιστα σε λίγο μόνο καιρό φτάνει στο τέλος του αφού έχουν ήδη ολοκληρωθεί τα γυρίσματα.

Στην αρχή, το The Bachelor προβαλλόταν κάθε Πέμπτη. Γρήγορα ωστόσο αυτό άλλαξε και προβαλλόταν Πέμπτη και Παρασκευή ενώ στη συνέχεια προκειμένου να χτυπήσει το Big Brother προσέθεσε και την Τετάρτη στο πρόγραμμά του.

Όπως όλα δείχνουν ωστόσο το κανάλι αποφάσισε να αλλάξει ξανά τις μέρες προβολής του The Bachelor και έτσι από εδώ και στο εξής θα παίζει ξανά δύο μέρες και όχι τρεις.

Συγκεκριμένα κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:00 θα βλέπουμε το «The Bachelor».

The Bachelor - Spoiler: Το ραντεβού που θα φέρει ταραχή στο σπίτι

Λίγο πριν ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο του The Bachelor, σας έχουμε ένα σούπερ spoiler για το ραντεβού του Παναγιώτη Βασιλάκου με μία από τις παίκτριες, το οποίο σίγουρα θα φέρει πολύ μεγάλη ταραχή στο σπίτι με τις αντιδράσεις να είναι πολύ έντονες.

Στο The Bachelor είναι η στιγμή που οι κοπέλες περιμένουν την κάρτα για να δουν ποια έχει επιλέξει ο Παναγιώτης για το επόμενο ραντεβού.

Η Εριέττα λέει πως ο Παναγιώτης πάντα ετοιμάζει κάτι ωραίο και έχει αγωνία. Το σχόλιο αυτό προκαλεί την αντίδραση της Αντζελίνας η οποία της υπενθυμίζει ότι δεν μπορεί να έχει άποψη καθώς δεν έχει πάει ακόμα ατομικό ραντεβού με τον Παναγιώτη.

Ο Παναγιώτης δεν στέλνει κάρτα αυτή τη φορά, αλλά επισκέπτεται ο ίδιος τις κοπέλες για να τους ανακοινώσει ποια έχει επιλέξει για να πάνε ραντεβού. Με το που φτάνει στη βίλα, κάποιες βρίσκουν την ευκαιρία να του εξομολογηθούν τα συναισθήματα τους μπροστά στις άλλες.

Ποια θα επιλέξει τελικά ο Bachelor;