Έλενα Τσαγκρινού: Τα τρυφερά λόγια την περιπέτεια του Mike - "Ήταν ο,τι πιο δύσκολο..."

Όλη η συνέντευξή της

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Έλενα Τσαγκρινού: Τα τρυφερά λόγια την περιπέτεια του Mike -

Μετά την ανακοίνωση μέσω instagram του ράπερ Mike ότι πέρασε και περνάει μια περιπέτεια με την υγεία του, η σύντροφός του Έλενα Τσαγκρινού μίλησε στο Ευτυχείτε για πρώτη φορά.

Η τραγουδίστρια δεν έφυγε στιγμή απο κοντά του και αποκάλυψε πως έγραψαν μαζί ένα τραγούδι το ¨Πάρε με αγκαλιά" σε κάποιες πολύ δύσκολες στιγμές τους. Ακόμη, ανέφερε πως η σχέση τους είναι πολύ ήρεμη και δεν υπάρχουν εντάσεις.

Για την περιπέτεια με τον καρκίνο η τραγουδίστρια δήλωσε:

«Ήταν ό,τι πιο δύσκολο θα μπορούσε να περάσει αυτός ο άνθρωπος και φυσικά θα ήμουν δίπλα του σε αυτό, δεν υπήρχε αμφιβολία. Δεν τρόμαξε κανέναν ούτε εμένα, ούτε το οικογενειακό του περιβάλλον. Το αντιμετώπισε ψύχραιμα και δυναμικά. Το πέρασε και δεν μου έδειξε ούτε μια στιγμή αδυναμία». Σοκαρισμένο το πλατό του Ευτυχείτε, τι συνέβη;

Mike: Η πρώτη ανάρτηση με τη σύντροφο του μετά την περιπέτεια με τον καρκίνο

Την πρώτη της ανάρτηση με τον Mike, έκανε η σύντροφος του, Έλενα Τσαγκρινού, μετά την περιπέτεια με τον καρκίνο και πριν την συγκλονιστική του εξομολόγηση.

Ο τραγουδιστής, πέρασε δύσκολες στιγμές, όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο στον όρχι με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις τις χημειοθεραπείες.

Ωστόσο, όλα πήγαν καλά και πλέον μπορεί να χαμογελάει. Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Έλενα Τσαγκρινού, μοιράστηκε μια πολύ τρυφερή τους φωτογραφία και έγραψε «He is back».

Όσα αποκάλυψε αναλυτικά ο Mike για την περιπέτεια του με τον καρκίνο

Στο The2night Show βρέθηκε καλεσμένος ο Mike ο οποίος εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως ένιωσε όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο στο συγκεκριμένο σημείο αλλά και σε τι στάδιο είναι η κατάστασή του.

Ο τραγουδιστής δήλωσε: "Αυτό ξεκίνησε από τον Μάιο κι εκεί που είχα κανονίσει τις δουλειές μου και τις διακοπές μου, είχα μια ενόχληση στο πόδι μου κι έλεγα ότι θα είναι κάποιο τράβηγμα από την γυμναστική. Πέρασαν λίγες εβδομάδες κι είχα έντονο πόνο. Έκανα ψηλάφηση στον όρχι και βρήκα κάτι σκληρό. Υπέθεσα ότι θα είναι κάποια κιρσοκήλη. Φοβήθηκα και πήγα στον παθολόγο μου. Έκανα υπέρηχο και μου είπε η γυναίκα που με εξέτασε ότι είναι μάζα που πρέπει να την κοιτάξεις για να μην με τρομάξει."

«Έδειξα τις εξετάσεις στον γιατρό μου και μου είπε να πάω σε ουρολόγο. Εκεί ο γιατρός μου το είπε αμέσως ότι έχω καρκίνο στον όρχι, δεν το πίστευα. Είχαμε και περιστατικά και στην οικογένεια και ξεκίνησε μια επώδυνη διαδικασία με χημειοθεραπείες. Μου είπανε θα το βγάλουμε και θα δούμε αν είναι καλοήθης ή κακοήθης, όπως ήταν τελικά.»

«Μετά το χειρουργείο δυσκολευόμουν να σηκωθώ και να ξαπλώσω για 5 εβδομάδες» εξομολογήθηκε ο Mike.

Το καλό είναι ότι καθόλη την διάρκεια, η κοπέλα του και επίσης τραγουδίστρια Έλενα Τσαγκρινού βρισκόταν συνεχώς στο πλάι του και τον στήριζε.