«Άναυδος» ο Νίκος Μουτσινάς με την παρέμβαση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο Καλό Μεσημεράκι

Η απίστευτη φάρσα που του έκανε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Άναυδος» ο Νίκος Μουτσινάς με την παρέμβαση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο Καλό Μεσημεράκι

Ακόμα μία επική φάρσα έγινε στο Καλό Μεσημεράκι, αυτή τη φορά από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που πήρε για να ζητήσει ερωτικές συμβουλές, με αποτέλεσμα να αφήσει ξανά «άναυδο» τον Νίκο Μουτσινά. Ο παρουσιαστής δεν ήξερε πώς να αντιδράσει.

Η συγκεκριμένη στήλη φαίνεται πως αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες στήλες του κοινού και έτσι ο Νίκος Μουτσινάς προσπαθεί καθημερινά να λύνει όσο περισσότερες ερωτικές υποθέσεις μπορεί.

Βέβαια δεν είναι λίγες και οι φορές που οι celebrities έχουν αποφασίσει να παρέμβουν στην εκπομπή και να κάνουν πλάκα στον παρουσιαστή, αποκαλύπτοντάς του τις δικές τους, δήθεν ιστορίες.

Σήμερα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τον κάλεσε καθώς έψαχνε απεγνωσμένα γυναίκα και δεν μπορούσε να βρει. Ο Νίκος Μουτσινάς προσπάθησε να τον βοηθήσει και να του δώσει λύση στο πρόβλημά του μέχρι που κατάλαβε για ποιον πρόκειται και ξέσπασε σε γέλια.

Τις προηγούμενες μέρες βέβαια στο πλατό του Νίκου Μουτσινά μπήκε και ένα πρόσωπο - έκπληξη. Δείτε εδώ ποιο!

Πέρα από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο φάρσα στον Νίκο Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι είχε κάνει και η Δέσποινα Μοιραράκη

Στη εκπομπή του, ο Νίκος Μουτσινάς «πάγωσε» κανονικά με ένα ιδιαίτερο τηλεφώνημα που δέχθηκε στη στήλη, «Λύνουμε τα ερωτικά σας». Μία "τηλεθεάτρια" τον κάλεσε και τον «τάραξε» για τα καλά στον αέρα, με τον παρουσιαστή να μην πιστεύει στα αυτιά του!

Η στήλη αυτή έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο αγαπημένες των τηλεθεατών και όχι μόνο αφού δεν είναι λίγες οι φορές που ο Νίκος Μουτσινάς δέχεται τηλεφωνήματα από celebrities που του διηγούνται τις δικές τους ερωτικές ιστορίες.

Σειρά αυτή τη φορά είχε η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία μιλώντας πολύ σιγά του εξήγησε πως θέλει έναν άντρα που να φοράει στολή. Η ιστορία της είχε τρελάνει για τα καλά τον Νίκο Μουτσινά με την Δέσποινα Μοιραράκη να του φωνάζει στο τέλος πως αν περίμενε από αυτόν δε θα έβρισκε ποτέ άντρα, αλλά ευτυχώς βρήκε τον ναύαρχό της.

Μόλις κατάλαβε ο παρουσιαστής ποια τον είχε πάρει τηλέφωνο ξέσπασε σε γέλια και της είπε πως άνετα θα μπορούσε να έχει γίνει ηθοποιός.