Έλενα Χριστοπούλου: Όλη η αλήθεια για τις αλλαγές στο My Style Rocks - «Θα μας το ανακοινώσουν...»

Θα δούμε τελικά αγόρια στο show;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλενα Χριστοπούλου: Όλη η αλήθεια για τις αλλαγές στο My Style Rocks - «Θα μας το ανακοινώσουν...»

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων θέλησε να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες στο My Style Rocks. Μάλιστα η κριτής ξεκαθάρισε πως μάλλον η παραγωγή θα τους το ανακοινώσει σύντομα.

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή και στο My Style Rocks αλλά και με νέα εκπομπή, ενώ σχολίασε τις αλλαγές που έγιναν στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Αυτά είπε η Έλενα Χριστοπούλου για τις αλλαγές που θα γίνουν στο My Style Rocks

«Δε το άκουσα εγώ, δε το ξέρω, δεν έχω δει τηλεόραση αυτές τις μέρες. Πραγματικά δε το γνωρίζω, θα μας το ανακοινώσουν την Παρασκευή που έχουμε γύρισμα σε εμάς τους κριτές, λογικά». Δείτε εδώ πώς σχολίασε τις αλλαγές η Κατερίνα Στικούδη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη νέα της εκπομπή αλλά και στην εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην εκπομπή της.

«Δεν ξέρω πότε θα βγει η εκπομπή που θα κάνω. Δεν είμαι κριτικός τηλεόρασης, Τι να πω εγώ για την Ηλιάνα; Τα κανάλια ξέρουν τι κάνουν. Εγώ είμαι υπεύθυνη για τα κορίτσια σε επίπεδο διαφημιστικό», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

My Style Rocks: Ο Κουδουνάρης πήρε τα παπούτσια της Χριστοπούλου και τα φόρεσε σε παίκτρια

Ένα πραγματικά απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στο νέο επεισόδιο του My Style Rocks. Ο Στέλιος Κουδουνάρης αποφάσισε να πάρει τα παπούτσια της Έλενας Χριστοπούλου να τα φορέσει σε μία παίκτρια καθώς θεωρούσε ότι ταίριαζαν πολύ με το look της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Στέλιος Κουδουνάρης έχει βάλει τις παίκτριες να βγάλουν κάποιο ρούχο ή να ανταλλάξουν μεταξύ τους προκειμένου να ταιριάξουν καλύτερα τα σύνολά τους.

Σήμερα λοιπόν, έκρινε την προσπάθεια της Χριστίνας και αυτό που δεν του άρεσε στο ντύσιμό της ήταν τα παπούτσια της. Εκείνη την ώρα γύρισε και κοίταξε την Έλενα Χριστοπούλου και της είπε: «Αυτό θα ταίριαζε με τα παπούτσια που φοράς εσύ σήμερα».

Αμέσως η γνωστή μάνατζερ τον ρώτησε αν θέλει να τα βγάλει και εκείνος πήρε τα παπούτσια της και τα φόρεσε στην Χριστίνα. Δείτε εδώ τι σχολίασε η Κατερίνα Στικούδη για τις αλλαγές στο My Style Rocks.

My Style Rocks Έλενα Χριστοπούλου