Άγριος καυγάς στο The Bachelor - Έγιναν μαλλιά κουβάρια

Ανέβηκαν οι τόνοι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριος καυγάς στο The Bachelor - Έγιναν μαλλιά κουβάρια

Μαλλιά κουβάρια έγιναν οι παίκτριες του «The Bachelor» με αφορμή το τελευταίο ατομικό ραντεβού του Παναγιώτη Βασιλάκου, με τις Βίβιαν και Εριέττα να τσακώνονται άγρια, με τη… συμμετοχή της εκνευρισμένης Νικόλ.

Όλα άρχισαν, όταν ο Παναγιώτης διάλεξε τη Μαρίνα για την νέα δραστηριότητα, με την Νικόλ να μην κρύβει τον εκνευρισμό της για την επιλογή του. Η Βίβιαν τη συμβούλευσε να βελτιώσει τη συμπεριφορά της, ενώ πρότεινε οι παίκτριες να εξηγήσουν στη Μαρίνα, εξαιτίας και των δικών της τρόπων, ότι δεν είναι… μόνη της στη βίλα.

Εκεί άρχισε η «έκρηξη» της Εριέττας, η οποία πιθανότατα θα ήθελε οι κοπέλες να… σφαχτούν κυριολεκτικά μεταξύ τους, αφού εμμέσως είπε πως δεν πρέπει να υπάρχει σεβασμός μεταξύ τους. «Παρθεναγωγείο το περάσαμε εδω;», ήταν η ατάκα της, με την οποία επιβεβαίωνε πως δεν πρέπει να υπάρχουν κουβέντες και συμβουλές μεταξύ των παικτριών.

Η επίθεση αυτή έφερε την αντίδραση της Βίβιαν, που για πρώτη φορά φάνηκε τόσο έξαλλη, φεύγοντας από την παρέα με την Εριέττα και την Νικόλ. Για την Εριέττα αυτό δεν ήταν τίποτα άλλο από ένδειξη αδιαφοράς προς τον Παναγιώτη, καθώς και «σπάσιμο» της εικόνας της συγκατοίκου της.

The Bachelor: Ημίγυμνος ο Βασιλάκος χόρευε στο bachelor party τραγουδίστριας!

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει κλέψει τις καρδιές των κοριτσιών, που τσακώνονται μέσα στο "The Bachelor" για το ποια θα τον κατακτήσει. Δεν γνωρίζουν, όμως, ότι ο Έλληνας bachelor πριν λίγα χρόνια είχε χορέψει και μάλιστα ημίγυμνος στο bachelorette party γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας.

Συγκεκριμένα, το 2015 η Μελίνα Μακρή λίγο πριν το γάμο της ήρθε αντιμέτωπη με μια μεγάλη έκπληξη, στο party που της ετοίμασαν φίλοι της.

Η πρώην τραγουδίστρια του συγκροτήματος VEGAS, μίλησε στην κάμερα του "Ευτυχείτε" και στη Μένια Κούκου, για το συγκεκριμένο περιστατικό.

«Πήγα σε ένα δωματιάκι πριν μπω στο party, μου φόρεσαν ένα πέπλο και μου είπαν θα μπεις μέσα με τον Παναγιώτη. Εκείνος ήταν γυμνός από τη μέση και πάνω και ήταν πολύ χαβαλές και μπήκαμε μαζί μέσα. Όταν μπήκαμε στο club ο Παναγιώτης Βασιλάκος άρχισε να χορεύει και τα κορίτσια άρχισαν να ουρλιάζουν», ανέφερε η Μελίνα Μακρή.