Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother: Τσακώθηκαν ξανά Σοφία - Κεχαγιάς - «Δε θα σου ξαναμιλήσω ποτέ»

Τι συνέβη μεταξύ τους;

Big Brother: Τσακώθηκαν ξανά Σοφία - Κεχαγιάς - «Δε θα σου ξαναμιλήσω ποτέ»
News 23.10.2020 00:02
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, για μία ακόμα φορά τσακώθηκε ο Κεχαγιάς με τη Σοφία, λίγο πριν πέσουν για ύπνο, με τον πρώτο μάλιστα να της λέει πως δεν έχει σκοπό να της ξαναμιλήσει ποτέ για σοβαρά θέματα που αφορούν το παιχνίδι.

O Δημήτρης Κεχαγιάς μιλούσε στην Σοφία για τη διαδικασία της ψηφοφορίας και για την διεκδίκηση του βέτο που αλλάζει - δείτε εδώ τον νέο κανόνα που ανακοίνωσε ο Big Brother - και στο τέλος είπε πως δεν έχει ανάγκη τη Σοφία ούτε για ψήφους ούτε για τα αγωνίσματα,

Η Σοφία του είπε πως τον άφησε να ηρεμήσει και να τα βγάλει από μέσα του και τότε ο Κεχαγιάς σηκώθηκε να φύγει από το δωμάτιο. Η κίνησή του αυτή εκνεύρισε την συμπαίκτριά του και κάπου εκεί ξεκίνησε ο καυγάς.

Αφού βγήκε και έκανε μία βόλτα όμως ο Κεχαγιάς, επέστρεψε και πήρε αγκαλιά την Σοφία.

Big Brother - Spoiler: Η τετράδα αποχώρησης και ο παίκτης που κερδίζει το βέτο

Στην εκπομπή Ευτυχείτε έγινε η αποκάλυψη για τον παίκτη στο Big Brother που θα κερδίσει το βέτο αλλά και για την τελική τετράδα αποχώρησης.

Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, η ψηφοφορία στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού έβαλε στον τάκο τον Χρήστο Βαρουξή, τη Ραΐσα και τη Χριστίνα.

Σύμφωνα με αποκάλυψη της εκπομπής το βέτο θα το κερδίσει ο αδερφός του Χρήστου, ο Παναγιώτης ο οποίος θα θελήσει φυσικά να σώσει τον αδερφό του αλλά επειδή θα έχει ίσες ψήφους με την Ραμόνα, η τελική τετράδα αποχώρησης θα είναι Η Ραίσα η Χριστίνα ο Παναγιώτης και η Ραμόνα.

Μάλιστα ακούγεται πως θα αποχωρίσει η Ραίσα! Δείτε ακόμα τα προκλητικά πλάνα του Θέμη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: Αρπάχτηκαν Ραΐσα και Χριστίνα - «Ό, τι γουστάρω θα λέω»

Big Brother: Ο Γρηγόρης ξεκαθάρισε για τη Ραΐσα - «Είναι προκλητική, έχω άλλη γκάμα»

Share