The Bachelor: Αναβρασμός στο σπίτι - «Πρόσεχε πώς μου μιλάς»

Έξαλλες οι παίκτριες με την Εριέττα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Αναβρασμός στο σπίτι - «Πρόσεχε πώς μου μιλάς»

Κανονικός αναβρασμός επικράτησε για ακόμα μία φορά στο σπίτι του The Bachelor με την Εριέττα να μπαίνει και πάλι στο στόχαστρο των συμπαικτριών της και την Αναστασία να γίνεται έξαλλη μαζί της να και να της ζητάει να προσέχει πώς της μιλάει.

Ακόμη ένας μεγάλος καβγάς σημειώθηκε στο «The Bachelor», με την Εριέττα ξανά πρωταγωνίστρια και τρία κορίτσια στο σπίτι να της επτίθενται, όταν αυτή και πάλι «ξέσπασε».

Μετά τον τσακωμό με τη Βίβιαν, που έγινε με αφορμή τον εκνευρισμό της Νικόλ για το ραντεβού της Μαρίνας με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, το θέμα αυτό συζητήθηκε ξανά με την επιστροφή της Μαρίνας. Η κουβέντα επικεντρώθηκε ανάμεσα στις Εριέττα, Βίβιαν, Αναστασία και Ραφαέλα με τις τρεις τελευταίες να βγαίνουν στην κόντρα.

Η Αναστασία, ειδικά, ζήτησε από την Εριέττα να κρατήσει ένα επίπεδο στη συμπεριφορά της και να προσέξει πώς μιλά, με τις άλλες δύο επαυξάνουν όσα της… έσυρε.

The Bachelor: Ημίγυμνος ο Βασιλάκος χόρευε στο bachelor party τραγουδίστριας!

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει κλέψει τις καρδιές των κοριτσιών, που τσακώνονται μέσα στο "The Bachelor" για το ποια θα τον κατακτήσει. Δεν γνωρίζουν, όμως, ότι ο Έλληνας bachelor πριν λίγα χρόνια είχε χορέψει και μάλιστα ημίγυμνος στο bachelorette party γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας.

Συγκεκριμένα, το 2015 η Μελίνα Μακρή λίγο πριν το γάμο της ήρθε αντιμέτωπη με μια μεγάλη έκπληξη, στο party που της ετοίμασαν φίλοι της.

Η πρώην τραγουδίστρια του συγκροτήματος VEGAS, μίλησε στην κάμερα του "Ευτυχείτε" και στη Μένια Κούκου, για το συγκεκριμένο περιστατικό.

«Πήγα σε ένα δωματιάκι πριν μπω στο party, μου φόρεσαν ένα πέπλο και μου είπαν θα μπεις μέσα με τον Παναγιώτη. Εκείνος ήταν γυμνός από τη μέση και πάνω και ήταν πολύ χαβαλές και μπήκαμε μαζί μέσα. Όταν μπήκαμε στο club ο Παναγιώτης Βασιλάκος άρχισε να χορεύει και τα κορίτσια άρχισαν να ουρλιάζουν», ανέφερε η Μελίνα Μακρή.