Big Brother: Έξαλλος ο Παναγιώτης με τον Πυργίδη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Έξαλλος ο Παναγιώτης με τον Πυργίδη

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Παναγιώτης Βαρουξής δεν δίστασε να δείξει το πόσο έξαλλος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με τον Δημήτρη Πυργίδη, κατηγορώντας τον φίλο του πως προσπαθεί να τον ωθήσει σε μία λάθος απόφαση.

Από την αρχή του επεισοδίου είδαμε τον Πυργίδη να ζητάει μία συγκεκριμένη χάρη από τον Παναγιώτη η οποία αφορούσε τη σχέση του με τη Χριστίνα.

Συγκεκριμένα, του ζητούσε να την πιάσει και να μιλήσουν προκειμένου να λυθεί η παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί εδώ και μέρες ανάμεσά τους.

Ο Παναγιώτης διαφώνησε και εξήγησε πως η στάση αυτή του Πυργίδη δεν είναι καθόλου καλή για έναν φίλο και πως τον οδηγεί στο «κακό». Νωρίτερα βέβαια είδαμε και έναν μεγάλο καυγά ανάμεσα στην Σοφία και τον Κεχαγιά.

Big Brother - Spoiler: Η τετράδα αποχώρησης και ο παίκτης που κερδίζει το βέτο

Στην εκπομπή Ευτυχείτε έγινε η αποκάλυψη για τον παίκτη στο Big Brother που θα κερδίσει το βέτο αλλά και για την τελική τετράδα αποχώρησης.

Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, η ψηφοφορία στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού έβαλε στον τάκο τον Χρήστο Βαρουξή, τη Ραΐσα και τη Χριστίνα.

Σύμφωνα με αποκάλυψη της εκπομπής το βέτο θα το κερδίσει ο αδερφός του Χρήστου, ο Παναγιώτης ο οποίος θα θελήσει φυσικά να σώσει τον αδερφό του αλλά επειδή θα έχει ίσες ψήφους με την Ραμόνα, η τελική τετράδα αποχώρησης θα είναι Η Ραίσα η Χριστίνα ο Παναγιώτης και η Ραμόνα.

Μάλιστα ακούγεται πως θα αποχωρίσει η Ραίσα! Δείτε ακόμα τα προκλητικά πλάνα του Θέμη.