Big Brother: Αυτός είναι ο παίκτης που πήρε το βέτο - Σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Χαμός στο σπίτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Αυτός είναι ο παίκτης που πήρε το βέτο - Σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, οι παίκτες υποβλήθηκαν σε μία ιδιαίτερη και επίπονη διαδικασία για να διεκδικήσουν το βέτο. Μόλις τελείωσε η δοκιμασία, ο πανηγυρισμός του παίκτη σήκωσε θύελλα αντιδράσεων μέσα στο σπίτι.

Όλοι οι παίκτες έπρεπε να κρατήσουν σταθερή μία μπάλα, ωστόσο κάποια στιγμή αποκλείστηκαν οι δίδυμοι. Στο σημείο εκείνο, ο Μεγάλος Αδερφός ανακοίνωσε πως το κέρμα που έδωσε η Χριστίνα στον Παναγιώτη θα λειτουργήσει σαν δεύτερη ευκαιρία για να διεκδικήσει το βέτο.

Εκείνος ξαναμπήκε στο παιχνίδι και μάλιστα κατάφερε να αναδειχθεί νικητής, ενώ νωρίτερα είχε τσακωθεί με τη Χριστίνα.

Big Brother: Τσακώθηκαν ξανά Σοφία - Κεχαγιάς - «Δε θα σου ξαναμιλήσω ποτέ»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, για μία ακόμα φορά τσακώθηκε ο Κεχαγιάς με τη Σοφία, λίγο πριν πέσουν για ύπνο, με τον πρώτο μάλιστα να της λέει πως δεν έχει σκοπό να της ξαναμιλήσει ποτέ για σοβαρά θέματα που αφορούν το παιχνίδι.

O Δημήτρης Κεχαγιάς μιλούσε στην Σοφία για τη διαδικασία της ψηφοφορίας και για την διεκδίκηση του βέτο που αλλάζει - δείτε εδώ τον νέο κανόνα που ανακοίνωσε ο Big Brother - και στο τέλος είπε πως δεν έχει ανάγκη τη Σοφία ούτε για ψήφους ούτε για τα αγωνίσματα,

Η Σοφία του είπε πως τον άφησε να ηρεμήσει και να τα βγάλει από μέσα του και τότε ο Κεχαγιάς σηκώθηκε να φύγει από το δωμάτιο. Η κίνησή του αυτή εκνεύρισε την συμπαίκτριά του και κάπου εκεί ξεκίνησε ο καυγάς.

Αφού βγήκε και έκανε μία βόλτα όμως ο Κεχαγιάς, επέστρεψε και πήρε αγκαλιά την Σοφία.