Αγνώριστη η Μαριάννα Τουμασάτου με μπούκλα μαλλί - Φωτογραφία στη δημοσιότητα

Άλλος άνθρωπος!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγνώριστη η Μαριάννα Τουμασάτου με μπούκλα μαλλί - Φωτογραφία στη δημοσιότητα

Με μπούκλα μαλλί είδαμε την Μαριάννα Τουμασάτου και είναι πραγματικά αγνώριστη. Στη δημοσιότητα ήρθε μια φωτογραφία της από τα παλιά και συγκεκριμένα από το σχολείο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η αγαπημένη και ταλαντούχα ηθοποιός «τρέλανε» τους διαδικτυακούς της φίλους όταν δημοσίευσε την φωτογραφία της.

Η Μαριάν Τουμασάτου στην Β Λυκείο, είχε ποζάρει στον φωτογραφικό φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με μπούκλα μαλλί.

«Τώρα τι κατάλαβες Ηρώ Λούπη; Β’ Λυκείου. Και το μαλλί κόντρα με τη Μαρία Σολωμού», έγραψε στην ανάρτηση της. Να σημειώσουμε πως πρόσφατα «έσκασαν» μερικά πολύ ευχάριστα νέα για την ηθοποιό.

Μαριάννα Τουμασάτου instagram

Άλλος άνθρωπος η Μαριάννα Τουμασάτου - Η αλλαγή στην εμφάνιση της

Σαν άλλος άνθρωπος είναι η αγαπημένη ηθοποιός, Μαριάννα Τουμασάτου σε μια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στα social media. Τι άλλαξε στην εμφάνιση της;

Μπορεί φέτος να μην την βλεπουμε τηλεοπτικά σε κάποια σειρά, ωστόσο θέλησε να κάνει μια ανανέωση στην εξωτερική της εμφάνιση.

Έτσι λοιπόν, επισκέφθηκε το κομμωτήριο της και άλλαξε το στιλ, αλλά και το χρώμα των μαλλιών της. Συγκεκριμένα, άνοιξε την απόχρωση τους και τα έκανε πιο ξανθά.

Μαριάννα Τουμασάτου μαλλιά

Να σημειώσουμε πως η Μαριάννα Τουμασάτου πρωταγωνιστούσε στη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα που ολοκληρώθηκε. Δείτε πως αποχαιρέτησε το ρόλο της και τους συνεργάτες της

Η αποκάλυψη της Μαριάννας Τουμασάτου για το πρόβλημα υγείας της - « Ο γιατρός είπε στον άντρα μου...»

Την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε έκανε η Μαριάννα Τουμασάτου σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», όπου βρέθηκε καλεσμένη. Έκανε γνωστό τι είπε μάλιστα, ο γιατρός στο σύζυγό της.

Η αγαπημένη ηθοποιός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην παρουσιάστρια και την ομάδα της και αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε πριν ένα χρόνο.

«Έχουν φύγει οι κορτιζόνες, για αυτό αδυνάτισα. Δεν έχω αλλάξει τίποτα στη διατροφή μου…» , σχολίασε αρχικά, και κατόπιν πρόσθεσε: «Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα με τη μέση μου πέρυσι. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, με πολύ κορτιζόνη και πολλά βαριά παυσίπονα. Και δεκάωρη δουλειά μέσα σ’ αυτό. Ο γιατρός είπε στον άντρα μου ότι αυτό που ζούσα ήταν οδύνες. Η ποιότητα του πόνου ήταν η ποιότητα του τοκετού στη μέση μου. Ωραία πέρασα. Τώρα είμαι εντάξει. Πονάω, αυτό το παντρεύτηκα. Δεν θα φύγει ποτέ. Το έπαθα από υπερκόπωση, έτσι απλά. Βραχύνθηκε το νεύρο και το έκανε αυτό...» . Δείτε ωστόσο, που γνωρίστηκε με τον Αλέξανδρο Σταύρου.

Μαριάννα Τουμασάτου πρόβλημα υγείας