Κάτια Ζυγούλη: Ρίγη συγκίνησης με την σύζυγο του Σάκη Ρουβά

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάτια Ζυγούλη: Ρίγη συγκίνησης με την σύζυγο του Σάκη Ρουβά

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η Κάτια Ζυγούλη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τι έγραψε η σύζυγος του Σάκη Ρουβά;

Το μοντέλο έκανε ψυχοθεραπεία με άλογα σε έναν όμορφο χώρο στο Μαραθώνα, το Ιππόλυσης, που βρίσκεται κοντά στο σπίτι όπου μένει με τον τραγουδιστή. Δείτε εικόνες από το σπίτι τους.

Με τις υποδείξεις της νευρολόγου- ψυχιάτρου Νίκης Μαρκογιάννη, κατέγραψε την εμπειρία της ψυχοθεραπείας της με τα άλογα και στη συνέχεια ανέβασε το βίντεο στο κανάλι της στο YouTube και μοιράστηκε την εμπειρία που βίωσε με τα άλογα.

«Μου είπε το άλογο ότι συνέχεια κάνω κύκλους, ότι εξαρτώμαι από τους άλλους, δίνω τη δύναμή μου στους άλλους και προσπαθώ να πάρω επιβεβαίωση. Είναι μαγικό να ξέρεις ότι αυτά τα πλάσματα σού μιλάνε. Χωρίς να ξέρεις γιατί, ξέρεις τι σου λένε!», είπε στο τέλος της ψυχοθεραπείας, η Κάτια Ζυγούλη συγκινημένη.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Κάτιας Ζυγούλη που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε το παρακάτω απόσπασμα και έγραψε:

«Πεποιθήσεις

Στο βίντεο @katias_stories «Μην φοβάσαι την αλλαγή»,
κάποιες ενότητες έμειναν έξω λόγω μεγάλης διαρκείας.
Η ενότητα «πεποιθήσεις» είναι η αγαπημένη μου και δεν μπορούσα να μην τη μοιραστώ.

Τι είναι επιτέλους αυτές οι πεποιθήσεις που μας δυσκολεύουν να αποδεχτούμε την αλλαγή; Μια συζήτηση με την ψυχοθεραπεύτρια @kalliopitsiknia Δείτε ολόκληρο το βίντεο για τη δύναμη της αλλαγής, στο Katia's Stories στο YouTube. (link στο bio)».

Από την άλλη ωστόσο να σημειώσουμε πως δυσάρεστες είναι οι στιγμές για την Κάτια Ζυγούλη, καθώς έγινε γνωστό το οριστικό τέλος της από την τηλεόραση και συγκεκριμένα, από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Η εκπομπή της σύμφωνα με πληροφορίες φτάνει στο τέλος της από το σταθμό, ενώ δεν υπάρχει πρόθεση από το κρατικό κανάλι να συνεχίσουν την συνεργασία τους για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Όλες οι πληροφορίες.