Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Η πισίνα στον κήπο του σπιτιού τους είναι τεράστια - Διαστάσεις γηπέδου

Θα πάθετε πλάκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Η πισίνα στον κήπο του σπιτιού τους είναι τεράστια - Διαστάσεις γηπέδου

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς έχουν δημιουργήσει το σπίτι τους, τον δικό τους προσωπικό παράδεισο, μέσα στον οποίο έχουν μια τεράστια πισίνα που έχει διαστάσεις... γηπέδου.

Το ζευγάρι όταν θέλει να χαλαρώσει από επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά και γενικά από τα φώτα της δημοσιότητας απολαμβάνει τις ομορφιές του κήπου του με τα τέσσερα παιδιά του.

Όταν έχει μάλιστα καλό καιρό λατρεύουν να κάνουν οικογενειακές βουτιές στην πισίνα όλοι μαζί, με τα παιχνίδι να μην έχουν τέλος.

Ωστόσο, τώρα που χειμώνιασε, η Κάτια Ζυγούλη, όπως μας έδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απολαμβάνει την πισίνα από μακριά, αφού βρέχει.

Βέβαια, να πούμε πως πολλές φορές έχουμε δει και το εσωτερικό του σπιτιού τους. Μάλιστα, σε μια φωτογραφία ο γιος τους είχε κοιμηθεί στα σκαλιά του σαλονιού και η φωτογραφία είναι απίστευτη.

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς σπίτι πισίνα

Εκτός της πισίνας, ολόκληρη... ζούγκλα είναι το μποστάνι που έχουν στο σπίτι τους η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σάκης Ρουβάς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους το μποστάνι που έχει στο σπίτι του με την Κάτια Ζυγούλη και η αλήθεια είναι πως μοιάζει ολόκληρο με κανονική ζούγκλα!

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κάνει μία αγροτική ζωή και έτσι καλλιεργεί λαχανικά στον κήπο του σπιτιού του. Σήμερα, είναι η Παγκόσμια Ημέρα Υγιεινής Διατροφής και έτσι ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να ανεβάσει ένα πολύ όμορφο βίντεο από τον κήπο του.

«World Food Day!

Όταν η αγάπη για την φύση μετατρέπεται σε ένα δημιουργικό χόμπι, το οποίο βοηθάει ουσιαστικά στη βιωσιμότητα του τρόπου παραγωγής τροφίμων #foodheroes #WorldFoodDay #greenhouse #gardening #growyourown #plants», έγραψε στη λεζάντα του βίντεό του ο Σάκης Ρουβάς. Δείτε εδώ και την υπέροχη φωτογραφία με την οποία ευχήθηκε η Κάτια Ζυγούλη στον γιο της.