Αριστομένης Γιαννόπουλος: Όλη η αλήθεια για τη νέα του σχέση μετά το χωρισμό με την Παναγιώταρου

Τι ισχυει τελικα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αριστομένης Γιαννόπουλος: Όλη η αλήθεια για τη νέα του σχέση μετά το χωρισμό με την Παναγιώταρου

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος μίλησε στις κάμερες για τη νέα σχέση που του χρεώνουν μετά το χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και αποκάλυψε όλη την αλήθεια.

Συγκεκριμένα, η κάμερα του Πρωινού συνάντησε τον πλαστικό χειρουργό ένα περίπου μήνα μετά την είδηση του χωρισμού του και απάντησε σε όλες τις φήμες.

Να σημειώσουμε πως πριν λίγες ημέρες τον «τσάκωσαν» να διασκεδάζει στο ίδιο μαγαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ωστόσο στο πλευρό του μελαχρινή καλλονή.

«Με την Κατερίνα που ακούστηκε πως είναι η νέα μου σχέση, είμαστε φίλοι χρόνια. Είναι πελάτισσα μου και έχει σχέση από ότι γνωρίζω. Τα δημοσιεύματα αυτά είναι ψευδή. Ήταν και η Αλεξάνδρα στο μαγαζί. Μιλήσαμε, είπαμε ένα γεια και αυτά. Τίποτα περισσότερο» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Αριστομένης Γιαννόπουλος: Αφοπλιστική η δήλωση του για την Παναγιώταρου - "Ζούμε χωριστά"

Στο "Πρωινό" μίλησε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, ύστερα από τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για επεισοδιακό χωρισμό από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Μάλιστα έδωσε μια τελεία σε όσα λέγονται!

Η είδηση έσκασε χθες σαν βόμβα αφού το ζευγάρι είναι μόλις δύο χρόνια παντρεμένο κι ο πλαστικός χειρουργός θέλησε να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους βάση.

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μια απόφαση που πήραμε από κοινού, είναι ένα προσωπικό θέμα, δύσκολο. είμαστε καλά έχουμε επαφές και μιλάμε κάθε μέρα!»

Όσον αφορά το αν ζουν μαζί δήλωσε πως "Ζούμε χωριστά, είναι μια απόφαση που πήραμε από κοινού!"

Σε σχέση με το αν η αιτία του διαλείμματος είναι ένας μεγάλος καυγάς ανέφερε : "Παιδιά καμία σχέση"