Οργισμένη η Κατερίνα Καινούργιου στο Ευτυχείτε - «Παίζει αυτό το τερατούργημα στον αέρα»

Ποιο πρόγραμμα κατακεραύνωσε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οργισμένη η Κατερίνα Καινούργιου στο Ευτυχείτε - «Παίζει αυτό το τερατούργημα στον αέρα»

Οργισμένη ήταν η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα το πρωί στην εκπομπή της με πρόγραμμα που προβάλλεται στην τηλεόραση. Αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσει στον πλατό του Ευτυχείτε και να το κατακεραυνώσει.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια όπως χαρακτηριστικά είπε, χθες επέστρεψε στο σπίτι της, άνοιξε την τηλεόραση και «κόλλησε» με έναν τηλεοπτικό σταθμό.

«Ντρέπομαι που θα το πω, ντρέπομαι, ήμουν στην τηλεόραση, έβλεπα δελτία, τι γίνεται με τη Χρυσή Αυγή, τον κορονοϊό και πού κατέληξα; Bachelor! Δε γίνεται να έχουμε τόσο σοβαρά προβλήματα και να παίζει αυτό το τερατούργημα στον αέρα» είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της. Δείτε ωστόσο, όλα τα highlights του bachelor!

Κατερίνα Καινούργιου Ευτυχείτε έξαλλη για Bachelor

Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου στο πλατό του Ευτυχείτε - Έμαθε ότι πέθανε ο...

Σοκ έχει προκαλέσει η επιστολή τεσσάρων σελίδων που άφησε ο 41χρονος ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο που αυτοκτόνησε στην οποία εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα. Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την σημερινή εκπομπή της ανέφερε πως τον τελευταίο καιρό μίλαγε μαζί του για ένα προσωπικό της θέμα και όταν άκουσε την είδηση πως αυτοκτόνησε έπαθε σοκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος φαίνεται πως δεν άντεξε το βάρος μετά τον εντοπισμό τις προηγούμενες ημέρες τριών κρουσμάτων κορωνοϊού, ενώ θετικός στον φονικό ιό διαγνώστηκε και ο ίδιος.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής: “Εδώ και δυο εβδομάδες έχω ένα προσωπικό θέμα με τον άντρα της γιαγιάς μου και μιλούσαμε συνέχεια με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Μου εξηγούσε τα πάντα για τα γηροκομεία να με βοηθήσει. Μέχρι προχθές ανταλλάσσαμε μηνύματα, με ρώταγε τι έγινε τελικά. Πολύ γλυκός άνθρωπος. Ζούσε για αυτό, για να βοηθάει ηλικιωμένους ανθρώπους”. Δείτε εδώ τι απάντησε για τις πλαστικές!

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τι είναι αυτό εκνευρίζει τον σύντροφο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα», συνάντησε την Κατερίνα Καινούργιου σε χθεσινοβραδινή εκδήλωση και αναφέρθηκε, μεταξύ των άλλων, στον σύντροφο της Φίλιππο Τσαγκρίδη και συγκεκριμένα σε αυτό που τον εκνευρίζει.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως μετά το φιλανθρωπικό event θα συναντούσε τον αγαπημένο της καρδιάς της και με αφορμή αυτό, πρόσθεσε: «Παιδιά μετά από εδώ έχω να πάω να δω τον σύντροφό μου και έχω στο αυτοκίνητό μου μαντηλάκια ντεμακιγιάζ, για να βγάλω το μακιγιάζ, γιατί αν πάω έτσι θα μου πει “Πως είσαι έτσι;".

Δεν μπορώ να έρθω εδώ όμως αμακιγιάριστη, καταλαβαίνετε ότι είναι και η δουλειά μου. Αλλά οι άνδρες δεν θέλουν ίχνος μακιγιάζ, τους ενοχλεί τους τρομάζει», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.