Διάσημη ξανθιά καλλονή είναι έγκυος και αποκάλυψε το φύλο του μωρού με τον υπέρηχο

Περιμένει κοριτσάκι....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Διάσημη ξανθιά καλλονή είναι έγκυος και αποκάλυψε το φύλο του μωρού με τον υπέρηχο

Ξανθιά διάσημη καλλονή, είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της και ανυπομονεί να το κρατήσει στην αγκαλιά της. Μάλιστα, αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει με τον υπέρηχο.

Την ευχάροστη είδηση είχε αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες ο γιος της κρατώντας μια φωτογραφία του όπου κρατάει τον υπέρηχο της μαμάς του.

Ο λόγος για την διάσημη fashion blogger, Chiara Ferragni, η οποία καθημερινά πραγματοποιεί διάφορες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή τη φορά ωστόσο, έκανε γνωστό πως περιμένει κοριτσάκι, γράφοντας «Γεια σου μικρό μου γλυκό κορίτσι».

Επίσης, μπαμπάς έγινε και διάσημος μπασκετμπολίστας και η φωτογραφία με το νεογέννητο «έλιωσε» το διαδίκτυο.

Baby boom στην ελληνική showbiz - Ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί

Ακόμα ένα υπέροχο baby boom είναι έτοιμο να κάνει την εμφάνισή του στην ελληνική showbiz, καθώς όπως έγινε γνωστό σήμερα, ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που παντρεύτηκε πρόσφατα, περιμένει το πρώτο του παιδί.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο γάμος τους αποτέλεσε θέμα συζήτησης για πολλές μέρες και οι δυο τους έδειξαν πως είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Αυτό είναι το ζευγάρι που περιμένει το πρώτο του παιδί

Ο λόγος για την Αναστασία Καίσαρη και τον αγαπημένο της σύζυγο, Thomas Persy. Οι δυο τους παντρεύτηκαν πριν από μερικούς μήνες και ήδη ετοιμάζονται να μεγαλώσουν την οικογένειά τους καθώς η γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων βρίσκεται στον έκτο μήνα.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι έκανε δύο γάμους, καθώς ο γαμπρός είναι καθολικός. Στον ορθόδοξο, μάλιστα, γάμο τους νεονύμφους τίμησε με την παρουσία του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα. Την παράσταση, πάντως, εκτός από την ομορφιά της νύφης, την ευγένεια του γαμπρού και τη χαρά του Καίσαρη, είχε κλέψει το φαντασμαγορικό δείπνο-πάρτι, ενώ μπαμπάς έγινε πριν από μερικές μέρες και ένας πολύ γνωστός μπασκετμπολίστας.

Αναστασία Καίσαρη εγκυμοσύνη