Ρούλα Κορομηλά: 62 χρονών και ποζάρει με μαύρα εσώρουχα και λεοπάρ ρόμπα

Βάζει κάτω και 20αρες! Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρούλα Κορομηλά: 62 χρονών και ποζάρει με μαύρα εσώρουχα και λεοπάρ ρόμπα

Πιο αισθησιακή από ποτέ η Ρούλα Κορομηλά στα 62 της χρόνια! Μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιες φωτογραφίες με... μαύρα εσώρουχα και λεοπάρ ρόμπα που πήραν πολύ θετικά σχόλια!

Με ασύλληπτη φινέτσα και πόδια που βάζουν κάτω μέχρι και 20αρες ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους η Ρούλα Κορομηλά! Απολαύστε τα στιγμιότυπα παρακάτω:

Ρούλα Κορομηλά  62 χρονών με εσώρουχα

Ρούλα Κορομηλά γυμνές φωτογραφίες

Και μιας και αναφερθήκαμε σε μαύρα εσώρουχα, δες αυτά εδώ που ξεπουλάνε σαν τρελά στα Oysho!

Στα πιο αδύνατά της η Ρούλα Κορομηλά - Φωτογραφίες απόδειξη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά ανέβασε μερικές νέες φωτογραφίες οι οποίες αποτελούν τρανή απόδειξη του πόσο πολύ έχει αδυνατίσει τον τελευταίο καιρό. Η σιλουέτα της παρουσιάστριας είναι πραγματικά μοναδική.

Η Ρούλα Κορομηλά είναι αρκετά ενεργή στα social media και έτσι πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή του ζωή.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, είχαν ακουστεί πολλά για τη συμμετοχή της Ρούλας Κορομηλά στο J2US. Δείτε εδώ πώς απάντησε η ίδια.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Ρούλας Κορομηλά που αποτελούν απόδειξη ότι είναι στα πιο αδύνατά της

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά ποζάρει με τη φόρμα της και το χαλαρό τοπάκι της και μας δείχνει πως το σώμα της εξακολουθεί να είναι αλάνθαστο.