Πρώην παίκτης του Masterchef θα γίνει μπαμπάς!

Ευχάριστα τα νέα για τον...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρώην παίκτης του Masterchef θα γίνει μπαμπάς!

Στη τελευταία σεζόν του μαγειρικού ριάλιτι "Master Chef" γνωρίσαμε πολλούς αξιόλογους και ταλαντούχους μάγειρες. Ένας παίκτης που ξεχώρισε ήταν σίγουρη ο Δημοσθένης Μασσαλάς, παρόλο που αποχώρησε σχετικά νωρίς από το παιχνίδι. Τι σημασία έχει αυτό όμως, μιας και τώρα βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του, αφού θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς!

Σε σχεδόν 3 μήνες ο ίδιος και η σύζυγος του, Κατερίνα, θα καλωσορίσουν το μωράκι τους που αποκάλυψαν, μεταξύ των άλλων, πως είναι αγοράκι. Γνωστός ηθοποιός θα γίνει μπαμπάς!

Την χαρμόσυνη είδηση αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μέσα από την εκπομπή Pop Up.

Ο Δημοσθένης είπε: «Περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι. Είμαστε έξι μηνών και περιμένουμε με ανυπομονησία. Ένιωσα πραγματικά απίστευτα. Είναι αγοράκι. Αυτό το δώρο που έρχεται για μένα και την Κατερίνα είναι κάτι το μοναδικό».

Σε μια παλιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει για τον γάμο του με την Κατερίνα: «Η αλήθεια είναι ότι η αίτηση είχε γίνει αρκετά πριν από το γάμο. Το συζήτησα με την Κατερίνα, η οποία μου είπε ότι όλο αυτό ήταν μια καλή ευκαιρία και έπρεπε να το κάνω. Είπα, λοιπόν, να την αρπάξω και βλέπουμε. Παντρευτήκαμε τον Οκτώβριο και τέλη Νοεμβρίου μπήκα στο παιχνίδι».

Πρώην παίκτης του Power Of Love θα γίνει μπαμπάς

Πρώην παίκτης του Power Of Love θα γίνει μπαμπάς σε λίγο. Ο λόγος για τον Ισαάκ Σεμερτζίδη που έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο ριάλιτι της αγάπης στο κανάλι του Φαλήρου.

Ο Ισαάκ Σεμερτζίδης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του «Power of love» στον ΣΚΑΪ στο οποίο έμεινε μόλις δύο εβδομάδες, ωστόσο κατάφερε να ξεχωρίσει.

Ο personal trainer διανύει την καλύτερη περίοδο στην προσωπική του ζωή, αφού είναι ερωτευμένος και ετοιμάζεται να γίνει πατέρας.

Ο 32χρονος Ισαάκ, και η σύντροφος του Δήμητρα σε λίγο καιρό θα κρατάνε τον καρπό του έρωτα τους στα χέρια τους.

«Σ’ ευχαριστώ που τόσο ανεπιτήδευτα είσαι η αιτία που έζησα την ομορφότερη στιγμή της ζωής μου έως σήμερα… μέχρι της επόμενη… #parentobe» , έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε. Δείτε και ποιος άλλος παίκτης βρήκε την αγάπη εκτός ριάλιτι

Power Of Love ΙΣΑΑΚ