The Bachelor: Πρόσωπο έκπληξη μπαίνει σήμερα στο παιχνίδι!

Το αποκάλυψε ο Παναγιώτης

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Bachelor: Πρόσωπο έκπληξη μπαίνει σήμερα στο παιχνίδι!

Στο αποψινό επεισόδιο The Bachelor έρχονται αρκετές εκπλήξεις και ανατροπές όπως έχουμε ήδη μάθει! Μάλιστα σήμερα θα κάνει την είσοδο της στο παιχνίδι μια νέα παίκτρια!

Όπως έχουμε ήδη μάθει ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα κάνει ένα ομαδικό ραντεβού στην φύση με τις παίκτριες. Βέβαια αυτό δεν θα έχει καλή κατάληξη γιατί σε μια βόλτα με άλογα ο Παναγιώτης και μια παίκτρια θα τραυματιστούν.

Εκτός απο την απρόσμενη αποχώρηση λοιπόν, στην τελετή των ρόδων θα κάνει την εμφάνιση της μια νέα κοπέλα και την ανακοίνωση την έκανε και ο Παναγιώτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Παναγιώτης Βασιλάκος
Βασιλάκος instagram

The Bachelor: Αυτή είναι η πρώην παίκτρια που είχε σπαταλήσει ένα εκατομμύριο ευρώ σε....

ο Πρωινό εντόπισε και σχολίασε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Έλενα Μπάση, η πρώην παίκτρια του The Bachelor, πριν από 3 χρόνια στον Χάρη Λεμπιδάκη, στην οποία είχε αποκαλύψει πως έχει ξοδέψει σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ για την εμφάνιση της. Στη συνέχεια, πρόβαλε ένα βίντεο από το 2011 όταν η Μπάση είχε καστανά μαλλιά.

Στον Χάρη Λεμπιδάκη εξομολογήθηκε πώς βρίσκεται περίπου 20 χρόνια στον χώρο του τραγουδιού αλλά από μικρή ήθελε να ασχοληθεί με το μιούζικαλ και να σπουδάσει στο Actors Studio. Δεν τα κατάφερε, όμως, λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το εξωφρενικό ποσό που ξόδεψε για την εμφάνιση της, δηλαδή το ένα εκατομμύριο αλλά και το πόσο εθισμένη είναι στο φώτοσοπ, μιας και δεν ανεβάζει ποτέ φωτογραφία χωρίς επεξεργασία. Η Έλενα βρίσκεται ένα βήμα πριν τον γάμο!

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Πρέπει να έχω φάει γύρω στο 1 εκατομμύριο για πλάκα. Στις αρχές έπαιρνα νυχτοκάματο 60.000 δραχμές εφταήμερο και μετά έφτασα να παίρνω 1.000 τη μέρα.»

Δείτε το παρακάτω βίντεο: