Γιώργος Καπουτζίδης - "Δέχτηκα πολλά μηνύματα αφού μίλησα ανοιχτά..."

Τι του είπαν;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιώργος Καπουτζίδης -

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στο Pop Up μέσα απο το θέατρο Ήβη όπου σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει ξανά τις παραστάσεις του. Μίλησε για τις μέρες της καραντίνας αλλά και για τα μηνύματα που δέχτηκε αφού μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή.

«Είμαι χαρούμενος που ξεκινάμε! Οι πρώτες μέρες στην Αθήνα ήταν λίγο περίεργες, γιατί ήμουν στην Αίγινα πολύ μεγάλο διάστημα και μου ήταν δύσκολο να κυκλοφορώ με πολλά αυτοκίνητα και κόσμο, αλλά τώρα το συνήθισα... Είναι σημαντικό που άνοιξαν τα θέατρα.

Είναι πολύ σημαντικό να τηρήσουμε τα μέτρα. Αν εμείς οι άνθρωποι του θεάτρου είμαστε πολύ προσεκτικοί στις οδηγίες που μας έχουν δοθεί, νιώθω ότι θα πάνε όλα καλά και για εμάς και για τα άλλα θέατρα».

Επίσης, ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω για τη σεξουαλικότητά του. «Ένιωσα από τα μηνύματα ότι ενέπνευσα κόσμο.

Πήρα πάρα πολύ ωραία μηνύματα… Χαίρομαι, γιατί αυτός είναι ο στόχος μου, αν μπορώ να κάνω κάτι καλό, θα το κάνω. Από την αρχή της πορείας μου πίστεψα ότι θα μπορώ να μιλάω ανοιχτά για λεπτά. Δείτε απόσπασμα από την συνέντευξη του.

Γιώργος Καπουτζίδης: Η εξομολόγηση για την ομοφυλοφιλία και η οικογένεια - «Αν θελήσω να αποκτήσω παιδί..»

Καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση. Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης, αναφέρθηκε στην ομοφυλοφιλία, ενώ μίλησε και για την οικογένεια που θα ήθελε να κάνει και το παιδί που θα ήθελε να αποκτήσει.

«Ήμουν ένα παιδί που έπαιζε πολύ στη γειτονιά μέχρι και την πέμπτη, έκτη δημοτικού, κάπου εκεί. Μετά έγινα ένα πολύ κλειστό παιδί που πέρασε τα χρόνια της εφηβείας κλεισμένο μέσα στο σπίτι. Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου, η οποία ήταν διαφορετική από αυτή των υπόλοιπων παιδιών ήταν κάτι το οποίο με φόβισε, δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, δεν ήξερα τι είμαι, γιατί είμαι.

Είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία και ότι λέω και ότι αγώνα κάνω τώρα πια είναι όχι για μένα, γιατί εγώ αυτό το οποίο ήθελα να κάνω στη ζωή μου, το έχω. Έχω τη ζωή που θέλω, έχω την αποδοχή από τους ανθρώπους που θέλω, είμαι εντάξει.

Δεν δέχθηκα bullying, προστάτεψα τον εαυτό μου, αλλά είχα και δυνατή προσωπικότητα. Σαν διαδικασία είναι πολύ αγχωτική για ένα παιδί, για έναν έφηβο. Και αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να στρώσω το έδαφος για τα παιδιά που μεγαλώνουν τώρα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καπουτζίδης για την παιδική του ηλικία, όπου τότε ήταν που κατάλαβε την διαφορετικότητα στην ερωτική του ζωή.