Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Χείμαρρος" δηλώσεων - "Την έχω μπλοκάρει και δεν θα δώσω λογαριασμό!"

Βγήκε απο τα ρούχα του!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος:

Μια δήλωση στη σημερινή εκπομπή του Πρωινού έβγαλε από τα ρούχα του τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ο οποίος ξέσπασε όσον αφορά τα "μπλοκ" που έχει κάνει στο instagram.

Πιο συγκεκριμένα, έπαιξε μια συνέντευξη της Στέλλας Μιζεράκη η οποία μεταξύ άλλων δήλωσε πως πλέον στις επαφές της στο instagram δεν εμφανίζεται ο Δημήτρης και μάλλον τον έχει μπλοκάρει.

Μάλιστα είπε στον ρεπόρτερ να ρωτήσει το0ν Δημήτρη γιατί συνέβη αυτό.

Τότε ο Δημήτρης ξέσπασε και είπε:

“Ό,τι θέλω κάνω και Ναι την έχω μπλοκάρει. Δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν. Δεν μετράω πόσους έχω κάνει μπλοκ, αλλά έχω μια καλή λίστα” απάντησε. Δείτε ωστόσο το συγκινητικό μήνυμα του για τον ένα χρόνο απο τον χαμό της μητέρας του!

Δείτε το βίντεο…

«Άναυδος» ο Νίκος Μουτσινάς με την παρέμβαση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο Καλό Μεσημεράκι

Ακόμα μία επική φάρσα έγινε στο Καλό Μεσημεράκι, αυτή τη φορά από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που πήρε για να ζητήσει ερωτικές συμβουλές, με αποτέλεσμα να αφήσει ξανά «άναυδο» τον Νίκο Μουτσινά. Ο παρουσιαστής δεν ήξερε πώς να αντιδράσει.

Η συγκεκριμένη στήλη φαίνεται πως αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες στήλες του κοινού και έτσι ο Νίκος Μουτσινάς προσπαθεί καθημερινά να λύνει όσο περισσότερες ερωτικές υποθέσεις μπορεί.

Βέβαια δεν είναι λίγες και οι φορές που οι celebrities έχουν αποφασίσει να παρέμβουν στην εκπομπή και να κάνουν πλάκα στον παρουσιαστή, αποκαλύπτοντάς του τις δικές τους, δήθεν ιστορίες.

Σήμερα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τον κάλεσε καθώς έψαχνε απεγνωσμένα γυναίκα και δεν μπορούσε να βρει. Ο Νίκος Μουτσινάς προσπάθησε να τον βοηθήσει και να του δώσει λύση στο πρόβλημά του μέχρι που κατάλαβε για ποιον πρόκειται και ξέσπασε σε γέλια.