Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

The Bachelor: Σοβαρό ατύχημα για Παναγιώτη και Ραφαέλα - Πήγαν στο νοσοκομείο

Τι συνέβη;

The Bachelor: Σοβαρό ατύχημα για Παναγιώτη και Ραφαέλα - Πήγαν στο νοσοκομείο
News 23.10.2020 23:16
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Πολύ σοβαρό ατύχημα είχαν σήμερα στο Τhe bachelor ο Παναγιώτης και η Ραφαέλα από πτώση από τα άλογα τους. Οι δύο τους πήγαν στο νοσοκομείο σοκάροντας όλες τις παίκτριες.

Κατά τη διάρκεια της ιππασίας το άλογο της Ραφαέλας σηκώθηκε στα δύο πόδια με αποτέλεσμα να την ρίξει κάτω και όσο ο Παναγιώτης προσπάθησε να την προστατέψει έπεσε και ο ίδιος και χτύπησε πολύ σοβαρά το πόδι του.

Άμεσως παρευρέθηκε στο σημείο ασθενοφόρο, όλοι ήταν σοκαρισμένοι οι δυο τους πήγαν στο νοσοκομείο ώστε να τους παρέχουν τις πρώτες βοήθειες. Πρώην παίκτρια αποκαλύπτει πως ξόδεψε ένα εκατομμύριο ευρώ σε...

The Bachelor: Ξέσπασε σε κλάματα η Σία - Τι συνέβη

Πριν καλά καλά ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο The Bachelor η Σία ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στον Παναγιώτη Βασιλάκο .

Στη σημερινή ομαδική δοκιμασία οι παίκτριες πήγαν να κάνουν ιππασία εκεί ο Παναγιώτης ανακοίνωσε πως έχει κάνει ένα τατουάζ σχετικό με την ιππασία γιατί την αγαπάει πολύ.

Τότε η Σία είπε πως και η ίδια αγαπάει την ιππασία αλλά είχε ένα ατύχημα και από τότε της απαγόρευσαν να κάνει τότε ήταν που ξέσπασε σε κλαματα καθώς της έχει λείψει πολυ αυτό το άθλημα και αγαπάει πάρα πολύ τα άλογα. Στο νοσοκομείο ο Βασιλάκος τι θα συμβεί;

The Bachelor: Τη σημερινή αποχώρηση δεν την περίμενε κανείς!

Στο σημερινό επεισόδιο The Bachelor θα δούμε πολλές ανατροπές και αναπάντεχα. Μια απο αυτές θα είναι η αποχώρηση την οποία δεν την περίμενε κανένας!

Την ανακοίνωσε την έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Pop up. Σήμερα λοιπόν εκτός από τον τραυματισμό του Παναγιώτη Βασιλάκου και μιας παίκτρια καθώς θα πέσουν απο τα άλογα με τα οποία θα πηγαίνουν βόλτα...θα έχουμε και μια έκτακτη εισβολή στο παιχνίδι στην τελετή των ρόδων!

Ναι, μια νέα παίκτρια μπαίνει στο παιχνίδι.

Η Ηλίανα όμως έκανε μια ανακοίνωσε που μας έβαλε σε αγωνία!

«Σήμερα το επεισόδιο θα είναι δραματικό. Οι εξελίξεις πάνε και έρχονται. Θα γίνει χαμός. Και θα γίνει και η πιο αναπάντεχη αποχώρηση» είπε η παρουσιάστρια χωρίς να δίνει ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

The Bachelor: Το ακατάλληλο πλάνο της Νικόλ που δεν έκοψαν στον ALPHA - Έχει γίνει viral

Στο νοσοκομείο ο Παναγιώτης Βασιλάκος - Τι συμβαίνει;

Share