Big Brother: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε - Ο έξαλλος πανηγυρισμός!

Δείτε ποιος παίκτης ξέσπασε σε φωνές

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε - Ο έξαλλος πανηγυρισμός!

Ακόμη ένα live του Big Brother έφτασε στο τέλος του με έναν διαγωνιζόμενο να αποχωρεί από το σπίτι, αφού συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους.

Μετά την ψηφοφορία των παικτών, η Ραμόνα, η Ραΐσα, η Χριστίνα και ο Παναγιώτης Βαρουξής ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση καθώς ο Παναγιώτης είχε χρησιμοποιήσει το βέτο σώζοντας από το σπίτι.

Μετά τη ανακοίνωση της λήξης της σχέσης της Χριστίνας με τον Παναγιώτη μία ακόμη ανακοίνωση έφερε ταραχή στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού καθώς η παίκτρια που αποχώρησε ήταν η Χριστίνα.

Ωστόσο, εντύπωση σε όλους έκανε η κραυγή που έβγαλε ο Παναγιώτης μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. Σίγουρα, χάρηκε που θα παραμείνει στο παιχνίδι όμως η υπερβολική του αυτή αντίδραση φέρνει νέες φουρτούνες στο σπίτι. Προηγουμένως στο σπίτι έγινε πανικός...

Big Brother: Τίτλοι τέλους για Παναγιώτη και Χριστίνα

Τίτλοι τέλους έχουν πέσει στην πολυσυζητημένη σχέση της Χριστίνας Ορφανίδου και του Παναγιώτη Βαρουξή που μέχρι πρότινος αποτελούσαν το... ζευγαράκι του σπιτιού του Μεγάλου Αδελφού.

Σε προηγούμενα επεισόδια είδαμε τη Χριστίνα να κάνει "παράπονα" περί ανωριμότητας και να λέει χαρακτηριστικά πως εκείνη προσπαθεί να συμβουλεύσει τον Παναγιώτη ενώ εκείνος νομίζει πως η συμπεριφορά της τον μειώνει. Οι δύο παίκτες συνειδητοποίησαν πως δεν ταιριάζουν και αποφάσισαν να λήξουν τη σύντομη αυτή σχέση τους.

Μετά το δημόσιο ξεκαθάρισμα της Άννας Μαρίας και του Δημήτρη Πυργίδη, σειρά είχαν η Χριστίνα και ο Παναγιώτης που ανακοίνωσαν πως στη σχέση τους έχει πέσει αυλαία και πλέον απλά συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο.