«Καυτή» αποκάλυψη για το Survivor - Παίκτες είχαν συνευρεθεί ερωτικά

Το είπε ο Σάκης Τανιμανίδης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Καυτή» αποκάλυψη για το Survivor - Παίκτες είχαν συνευρεθεί ερωτικά

Χθες βράδυ, ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Χιούστον το Λύσαμε και μεταξύ άλλων δε δίστασε να κάνει μία «καυτή» αποκάλυψη για ένα περιστατικό που είχε συμβεί στο Survivor. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είπε πως κάποιοι παίκτες είχαν συνευρεθεί ερωτικά.

Ο γνωστός παρουσιαστής ήταν καλεσμένος μαζί με την σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα στην νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 και φυσικά η συζήτηση πήγε πολύ γρήγορα στο ριάλιτι επιβίωσης, με τον Σάκη Τανιμανίδη να μη διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για μερικά πράγματα που έγιναν.

Μεταξύ άλλων είπε πως οι παίκτες δεν καπνίζουν όσο καιρό βρίσκονται στο παιχνίδι ενώ παραδέχθηκε πως κάποιοι έχουν συνευρεθεί ερωτικά, χωρίς φυσικά να αποκαλύψει για ποιους παίκτες μιλάει. Δείτε εδώ ποια παίκτρια του Survivor μπήκε στο My Style Rocks.

Σάκης Τανιμανίδης survivor

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ έπαιξε σήμερα η εκπομπή Έλα Χαμογέλα και ο Κωνσταντίνος Βασάλος θέλησε να πάρει θέση, ξεκαθαρίζοντας πως σίγουρα δεν έγινε αυτό στο πρώτο Survivor, στο οποίο συμμετείχε ο ίδιος τονίζοντας πως θέλει να το ξεκαθαρίσει γιατί αμέσως το μυαλό όλων πηγαίνει σε εκείνον και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΚΑΙ με το Survivor - Πότε βγαίνει στον αέρα;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το Survivor, που επιστρέφει για ακόμη μια επιτυχημένη χρονιά, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Το πότε περίπου θα βγει στον αέρα του σταθμού, θα σας αποκαλύψω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr.

Πυρετωδώς γίνονται οι συναντήσει και οι συζητήσεις στο κανάλι για το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς ο καιρός περνάει και το Big Brother τελειώνει, με αποτέλεσμα η prime time ζώνη, αν δεν κινηθούν γρήγορα να μείνει κενή από κάποιο δυνατό πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι "αδύναμοι" απέναντι στον ανταγωνισμό για τα νούμερα της τηλεθέασης που μέχρι στιγμής είναι πολύ υψηλά λόγω του Μεγάλου Αδελφού.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που μου μετέφερε πρόσωπο από τον ΣΚΑΙ, οι ιθύνοντες θέλουν να βγάλουν όσο πιο γρήγορα μπορούν το Survivor στον αέρα με σκοπό να "τσακίσουν" τα ανταγωνιστικά προγράμματα, καθώς είναι ένα project που από την επιστροφή του πρώτου κύκλου έχει φέρει πολύ υψηλά ποσοστά στο κανάλι σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Πότε βγαίνει το Survivor στον αέρα του ΣΚΑΙ;

Όπως θα σας αποκαλύψω με κάθε επιφύλαξη, μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr, το Survivor επιστρέφει μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, αν όλα πάνε καλά αρχές Ιανουαρίου, λίγες ημέρες δηλαδή μετά το τέλος του Big Brother για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Όσον αφορά την παρουσίαση του ριάλιτι, ακόμη δεν έχει βγει κάτι σίγουρα. Όπως γνωρίζω μέχρι σήμερα το όνομα που ακούγεται είναι αυτό τουΣάκη Τανιμανίδη, ο οποίος έχει αποδείξει πως ξέρει πολύ καλά πως γίνεται η παρουσίαση του Survivor, καθώς βρίσκεται στο τιμόνι εδώ και 3 χρόνια και φαίνεται πως θα πάει για 4.

Να σημειώσουμε, πως όπως έγινε γνωστό, παντρεύεται τον Αύγουστο του 21 πρώην παίκτρια του Survivor.