Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Το τρυφερό στιγμιότυπο στον αέρα του Opentv

Τα σχόλια της Σίσσυς Χρηστίδου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Το τρυφερό στιγμιότυπο στον αέρα του Opentv

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και με το που μπήκε στο πλατό, μοιράστηκε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της σύντροφο, Κωνσταντίνο Βασάλο, στον αέρα του Opentv.

H δημοσιογράφος κάνει πρεμιέρα απόψε στο live του J2US στο πλευρό του Ηλία Βρεττού καθώς θα αντικαταστήσει την Ραχήλ Μακρή μετά το τροχαίο ατύχημά της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανήγγειλε την είσοδό της και έστειλε τον Κωνσταντίνο Βασάλο να την υποδεχθεί, ενώ όταν της άνοιξε την πόρτα εκείνη σχολίασε πως την υποδέχεται έτσι απλά.

Τότε ο παρουσιαστής της έδωσε ένα φιλί και η Σίσσυ Χρηστίδου έφερε πάνω κάτω το πλατό προκειμένου να κάτσει ο ένας δίπλας στον άλλον, και φυσικά το κατάφερε.

Έφυγαν εκτός Αθηνών Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος - Πού βρέθηκε το ζευγάρι;

Εκτός Αθηνών έφυγαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και καλή παρέα. Το ζευγάρι επισκέφθηκε την Ήπειρο και οι φωτογραφίες από το ταξίδι τους είναι μαγικές.

Οι δυο τους λατρεύουν τις εξορμήσεις, όταν βρίσκουν χρόνο από επαγγελματικές υποχρεώσεις και ειδικά να κάνουν extreme sports, αφού και οι δυο αγαπούν την άθληση.

Παρά λοιπόν άκρως φθινοπωρινό καιρός ταξίδεψαν στην Ήπειρο για να απολαύσουν τη φύση κάνοντας διάφορες δραστηριότητες, όπως ράφτινγκ και κατάβαση σε καταρράκτη.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνος Βασάλος ταξίδι

Τόσο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όσο και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, στους λογαριασμούς τους στο Instagram, μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους διάφορες στιγμές τους.

Δείτε φωτογραφίες και από τις μαγικές διακοπές που έκαναν στο νησί των ανέμων. Περπατούσαν και η δημοσιογράφος δεν του έριξε ούτε μια ματιά. Κοιτούσε συνέχεια σε ένα σημείο.