Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός παιδιού - "Όλα είναι πιθανά..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός παιδιού -

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στο On Time και την Σάσα Σταμάτη για την σχέση της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο και τον ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης όπως επίσης σχολίασε και την τυχαία συνάντηση τους σε νυχτερινό μαγαζί.

«Όλα είναι πιθανά. Όταν λες διάλειμμα ή γυρίζεις πίσω και συνεχίζεις από εκεί που το άφησες και κάνεις το επόμενο βήμα, που είναι ένα παιδί. Ή χωρίζεις ολοκληρωτικά με διαζύγιο οριστικά και αμετάκλητα».

«Συναντηθήκαμε τυχαία στις Μέλισσες και ήμασταν στα διπλανά τραπέζια και μιλήσαμε. Αν είχαμε τσακωθεί, όπως λέει πολύς κόσμος ούτε θα του μίλαγα και θα έφευγα»,

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Νέα δήλωση για τον χωρισμό της - "Πατήσαμε pause στον γάμο μας"

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και φλογερά θέματα της showbiz αυτήν την περίοδο είναι ο χωρισμός της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο. Οι δηλώσεις δεν σταματούν με την πιο πρόσφατη να αναφέρεται στο διάλειμμα που κάνουν στη σχέση τους και όχι τον οριστικό χωρισμό τους.

Το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια γάμου αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση τους χωρίς βέβαια να μην είναι τίποτα σίγουρο.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στην κάμερα του "Happy Day" και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πατήσαμε pause στον γάμο μας. Ή θα επανασυνδεθούμε ή θα χωρίσουμε…»! Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τόνισε: «Με τον Αριστομένη μιλάμε ώστε ό,τι λέμε προς τα έξω να μην εκθέτει ο ένας τον άλλον…Δεν ισχύουν όσα λέγονται. Δεν τσακωθήκαμε! Είναι ψέμα!»!

Και τέλος υπογράμμισε: «Είναι κάτι προσωπικό, είναι κάτι δικό μας… Ο χρόνος θα δείξει… Δεν έχουμε ξεστομίσει τη λέξη χωρισμός!

Πράγματι, ο χρόνος θα δείξει!

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έξαλλη με όσα ακούγονται - "Δεν υπάρχει κανένα διαζύγιο, όλα αυτά είναι συκοφαντίες!"

Ακούγεται πολύ τις τελευταίες μέρες και είναι αλήθεια. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Πλέον ελεύθερη και ωραία δηλώνει η πρώην παίκτρια του "My style rocks" η οποία έφυγε από το σπίτι που είχαν μαζί και μένει αλλού μόνη της.

Την ίδια συνάντησε το βράδυ της Δευτέρας η κάμερα του Πρωινού και ο Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας και δήλωσε πως δεν υπάρχει διαζύγιο και ότι η ίδια και ο σύζυγός της έχουν επικοινωνία και κάνουν ένα διάλειμμα στη σχέση τους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν έχουμε μιλήσει για διαζύγιο, έχουμε κάνει απλά ένα διάλειμμα. Γενικά δε μου αρέσει να μιλάω πολύ για τα προσωπικά μου. Ακόμη και στον γάμο μου μπορεί να είχα μοιραστεί κάποιες εικόνες και ποστ, αλλά πολλά πράγματα δεν τα ήξερε ο κόσμος. Όποτε προτιμώ να συνεχίσω σε αυτό το στυλ και να μην πω τίποτα. Είναι κάτι πιο προσωπικό. Είμαστε πολύ καλά, επικοινωνούμε. Αυτό μετράει. Έχει τοποθετηθεί ήδη ο Αριστομένης. Δεν έχει υπάρξει κανένας τσακωμός, μιλάμε καθημερινά, έχουμε επικοινωνία. Αυτά είναι συκοφαντίες απλά. Δεν υπάρχει λόγος να λέγοντα τέτοια πράγματα, γιατί είμαστε παντρεμένο ζευγάρι, δεν είμαστε απλά σε σχέση. Είναι βαριές κουβέντες αυτές. Έχουμε πει ότι δεν είναι τίποτα οριστικό. Είναι όλα στον αέρα. Όλα θα τα δείξει ο χρόνος»

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα παρακάτω: