Θύελλα αντιδράσεων με το μήνυμα της Μελίνας Ασλανίδου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θύελλα αντιδράσεων με το μήνυμα της Μελίνας Ασλανίδου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Ασλανίδου έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση την οποία μάλιστα συνόδευσε με ένα ιδιαίτερο μήνυμα. Η λεζάντα της αυτή σήκωσε αμέσως θύελλα αντιδράσεων των διαδικτυακών της φίλων.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι καθημερινά μοιράζεται με τους followers της στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή.

Τις τελευταίες μέρες μάλιστα ανέβασε αρκετές φωτογραφίες της και οι αντιδράσεις έπεσαν βροχή! Δείτε εδώ τη συγκινητική ανάρτηση που έκανε η Μελίνα Ασλανίδου για τον θάνατο που της κόστισε.

Αυτό είναι το μήνυμα της Μελίνας Ασλανίδου που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

«Παίρνω τη βαλίτσα μου και φεύγω», έγραψε η τραγουδίστρια στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε, προφανώς χιουμοριστικά.

Πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι ωστόσο έσπευσαν να της ευχηθούν καλό ταξίδι, ενώ στην πραγματικότητα η Μελίνα Ασλανίδου δεν είχε σκοπό να ταξιδέψει κάπου.

Μεγάλες χαρές για τη Μελίνα Ασλανίδου - Έγινε γνωστό με ένα βίντεο

Πολύ μεγάλες χαρές βιώνει τις τελευταίες ώρες η Μελίνα Ασλανίδου. Τα χαρμόσυνα νέα, τα οποία αφορούν τόσο την τραγουδίστρια όσο και τους χιλιάδες φανς της, έγιναν γνωστά μέσα από ένα βίντεο που πρέπει σε κάθε περίπτωση να δείτε.

Αυτές είναι οι μεγάλες χαρές για τη Μελίνα Ασλανίδου

Η Μελίνα Ασλανίδου παρουσιάζει το music video της επιτυχίας «Δε Βάζεις Μυαλό», σε σύνθεση Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Θάνου Παπανικολάου.

Το «Δε Βάζεις Μυαλό» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικό video, με ανατρεπτικό story, που σκηνοθέτησε ο Alexis Rummler και γυρίστηκε στην Κρήτη και στο διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας, με την αγαπημένη καλλιτέχνιδα να πρωταγωνιστεί.

Το ρυθμικό single, με την ξεχωριστή ερμηνεία της Μελίνας Ασλανίδου, τη δημιουργική σύνθεση του Γιώργου Θεοφάνους και τους εμπνευσμένους στίχους του Θάνου Παπανικολάου, έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό και ξεχωρίσει στο ραδιοφωνικό airplay, με το music video να εντείνει το σύνθημα… «Δε Βάζεις Μυαλό»!

Δείτε εδώ και ένα βίντεο μέσα από το σπίτι της Μελίνας Ασλανίδου!