Έγινε viral στο Instagram η νέα ανάρτηση του Σάκη Ρουβά

Πανικός στο διαδίκτυο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έγινε viral στο Instagram η νέα ανάρτηση του Σάκη Ρουβά

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τις προηγούμενες μέρες, ο Σάκης Ρουβάς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση, η οποία μάλιστα κατάφερε να γίνει viral στο διαδίκτυο μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

O αγαπημένος τραγουδιστής είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media και έτσι σχεδόν καθημερινά ανεβάζει στο προφίλ του νέες δημοσιεύσεις τόσο από τη δουλειά του όσο και από την καθημερινή του ζωή με την υπέροχη οικογένειά του.

Αυτή τη φορά, ο Σάκης Ρουβάς έβγαλε φωτογραφία πάνω στο ποδήλατό του προκειμένου να δείξει στους followers του την αγαπημένη του άσκηση. Τα likes και τα σχόλια, όπως μπορείτε να φανταστείτε, έπεσαν βροχή. Δείτε εδώ την ανάρτηση της συζύγου του Σάκη Ρουβά, Κάτιας Ζυγούλη που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά που έγινε viral στο Instagram

Χάος μετά την ανάρτηση του Σάκη Ρουβά στο instagram - Θα κατέβει σε λίγες ώρες

Ο Σάκης Ρουβάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έκανε πριν από 18 περίπου ώρες μια ανάρτηση και... ξεσήκωσε την όρεξη των followers του!

Για την ακρίβεια είναι γνωστό πως ο Σάκης Ρουβάς συνεργάζεται με τα McDonald's για την premium σειρά Maestro Burgers, a Sakis Rouvas selection. Στη νέα καμπάνια για τα Maestro Burgers, ο Σάκης προσκαλεί τον κόσμο στα McDonald’s να δοκιμάσουν τα νέα απολαυστικά Maestro Burgers: το Maestro Juicy Beef και το Maestro Crunchy Chicken.Τα νέα Maestro Burgers, a Sakis Rouvas selection, περιλαμβάνουν δύο burger:

Το Maestro Juicy Beef Burger αποτελείται από ζουμερό μπιφτέκι βοδινού κρέατος με λαχταριστές σάλτσες, καπνιστό τυρί Scarmoza, φρέσκο κρεμμύδι, lolla και τομάτα, σε αφράτο ψωμί brioche.

Το Maestro Crunchy Chicken Burger αποτελείται από ζουμερό κοτόπουλο με λαχταριστές σάλτσες, καπνιστό τυρί Scarmoza, φρέσκο κρεμμύδι, lolla & τομάτα, σε αφράτο ψωμί brioche.

«Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε ξανά με τον διακεκριμένο καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά, για να γιορτάσουμε τα premium Maestro Burgers. Η συνεργασία αυτή, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους Έλληνες καταναλωτές μας μια μοναδική εμπειρία McDonald’s και να μένουμε πιστοί στην υπόσχεσή μας, να κάνουμε τις απολαυστικές στιγμές εύκολες για όλους (making delicious, feel-good moments easy for everyone)!», αναφέρει η Simona Mancinelli, Managing Director της Premier Capital Hellas.

Η καμπάνια δημιουργήθηκε από τη DDB Athens και περιλαμβάνει τηλεοπτικό σποτ με πρωταγωνιστή το Σάκη Ρουβά, καθώς και ψηφιακή και υπαίθρια διαφημιστική εκστρατεία, αλλά και επικοινωνία εντός του εστιατορίου.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, η McDonald’s έχει δημιουργήσει το digital παιχνίδι “Maestro Melody Challenge”, όπου οι συμμετέχοντες γίνονται μαέστροι και απλά ακολουθούν τη μελωδία με το δάχτυλο και συμμετέχουν στην κλήρωση για 1 από τα 1.000 δωρεάν Maestro Burger McMenu. Το παιχνίδι υπάρχει αποκλειστικά στην εφαρμογή McDonald’s App, στο mcdonaldsapp.gr/stores/

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά

Ο τραγουδιστής, λοιπόν, πριν από λίγες ώρες υπενθύμισε στους διαδικτυακούς του φίλους την συνεργασία αυτή και κάτι μας λέει πως... σίγουρα προκλήθηκε χαμός στα Mac!

Δείτε εδώ και μια ανάρτηση πριν από λίγο καιρό πάλι από τον Σάκη Ρουβά που είχε συζητηθεί!

Σάκης Ρουβάς Mcdonadl's