Ίριδα Παπουτσή: Το παράπονο της για την Βίκυ και η αποκάλυψη για τα ζευγάρια - "Υπήρχαν βράδια που..."

Νέο ειδύλλιο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ίριδα Παπουτσή: Το παράπονο της για την Βίκυ και η αποκάλυψη για τα ζευγάρια -

Η κάμερα του 'Ελα Χαμογέλα συνάντησε την πρώην παίκτρια του GNTM 3 Ίριδα Παπουτσή η οποία βρίσκεται στις αίθουσες χορού και διδάσκει! Δεν έκρυψε το παράπονο της για την Βίκυ Καγιά

Η ίδια έκανε πολλές αποκαλύψεις όσον αφορά τα ζευγάρια του σπιτιού αλλά δεν έκρυψε και το παράπονο της για την Βίκυ Καγία!

«Η Βίκυ Καγιά δεν έβρισκε ποτέ κάτι θετικό σε μένα», εκδηλώνοντας έτσι την ενόχλησή της.

«Έχει γίνει αντιληπτό ότι ο Σήφης και η Μαρινέλα είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι» είπε μεταξύ άλλων η Ίριδα προσθέτοντας: «Υπήρχαν βράδια που από το δωμάτιό μας έλειπαν κάποια κορίτσια».

«Στο σπίτι υπήρχαν ερωτικά παιχνίδια».

Στη συνέχεια επιβεβαίωσε τη φήμη που θέλει δύο παίκτες να είναι ερωτευμένοι μεταξύ τους και να έχουν σχέση: «Ο Αιμιλιάνο και η Μαριαγάπη είναι ένα ειδύλλιο που θα εξελιχθεί σύντομα». Με αυτή την ανάρτηση της ευχαρίστησε του κρίτές!

GNTM 3: Η Ίριδα Παπουτσή αποκαλύπτει για τον τραυματισμό της - "Σχεδόν έσπασα το..."

Η Ίριδα Παπουτσή αποχώρησε από το GNTM 3 του Star και μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» όπου αποκάλυψε για τον τραυματισμό της.

«Ήθελα να δείξω την ταυτότητα μου. Ποια είμαι! Το τζάκετ το είχα στην ντουλάπα μου, τις πουέντ μου τις είχα στο συρτάρι μου, λόγω του χορού κι έτσι αποφάσισα να κάνω αυτό το act», ανέφερε αρχικά η νεαρή χορεύτρια.

«Κάθε μέρα χόρευα γιατί έτσι εκτονωνόμουν. Πάνω στο χορό έκανα μία απότομη κίνηση και σχεδόν έσπασα το χέρι μου. Το ατύχημα, έγινε δύο μέρες πριν από το makeover.

Πονούσα πάρα πολύ στην αρχή. Αν και προσπαθούσα να ξεχάσω τον τραυματισμό, ο πόνος ήταν αφόρητος. Όταν χτύπησα το χέρι μου κι έβαλα νάρθηκα, με απασχολούσε πάρα πολύ. Κοιμόμουν και ξυπνούσα με αυτή τη σκέψη».