Θοδωρής Αθερίδης: Συγκλονίζει η αποκάλυψη του για την περιπέτεια με τον αλκοολισμό - "Το ξεκίνησα όταν..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Θοδωρής Αθερίδης: Συγκλονίζει η αποκάλυψη του για την περιπέτεια με τον αλκοολισμό -

Ο Θοδωρίδης Αθερίδης προέβη σε μια πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη στην ΕΡΤ για την ζωή του και τις περιπέτειες που ήρθε αντιμέτωπος. Μια στιγμή που συγκλόνισε με ήταν όταν μίλησε για τον αλκοολισμό ο οποίος ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 15 χρονών!

“Για μένα ήταν εύκολο να μοιραστώ ότι ήμουν αλκοολικός. Πειθαρχημένος είμαι μόνο στη δουλεια. Το κλικ που με έκανε να πάω στους Ανώνυμους Αλκοολικούς ήταν ότι πίστεψα ότι μόνος μου δεν θα τα καταφέρω. Η πρώτη μέρα ήταν στις 7 Σεπτεμβρίου 1999, όταν έγινε ο σεισμός.

Την τρίτη μέρα νιώθω ότι θέλω να πιω και αντί να το κάνω βρήκα το τηλέφωνο των ΑΑ. Τη γυναίκα μου την έπιασαν κλάματα. Έκλεισα ραντεβού, με υποδέχτηκε ένας άνθρωπος αλκοολικός εκεί, μου κάνει μια συνέντευξη, καταλαβαίνει ότι είμαι για τα μπάζα και μου λέει “Έλα”.Δείτε εδώ τι ανακοίνωσε ο ηθοποιός για την καινούργια του εκπομπή!

Κάτι που με έκανε να πω ότι πρέπει να το σταματήσω ήταν η δουλειά. Εκεί ήμουν άψογος ακόμα και όταν έπινα. Δεν είχα εικόνα μεθύστακα. Στις ομάδες το λέμε “τοκογλύφο” το αλκοόλ, σου δίνει και όταν έρθει η ώρα να σου ζητήσει είναι πολύ δύσκολο. Έκανα ταυτόχρονα το “Η αγάπη είναι ελέφαντας” και το “Και πάλι φίλοι”. Οι δύο βοηθοί είχαν κανονίσει να μη συναντιούνται τα γυρίσματα αλλά δεν είχαν υπολογίσει ότι πρέπει να κοιμάμαι.

Είχα μείνει άυπνος πολλές μέρες και κάποια στιγμή με έπιασε ένας πόνος στο γύρισμα που περνούσε μονάχα αν έπινα, είχα ζητήσει από το σκηνοθέτη να μου δώσει 10 λεπτά, να συνεχίσει. Πηγαίνω και πίνω 4 μπύρες και με περίμενε ένα ολόκληρο συνεργείο να τελειώσω με τα προβλήματά μου. Σταμάτησα μία δουλειά. Αυτό το πράγμα με τσάκισε τόσο πολύ. Γυρνώντας στο σπίτι το λέω στη γυναίκα μου και κάνει το πιο συγκινητικό πράγμα."

Άγρια επίθεση στον Θοδωρή Αθερίδη στο facebook - Τι συνέβη;

Ο Θοδωρής Αθερίδης, το βράδυ της Παρασκευής, δημοσίευσε στο προφίλ του στο facebook μια ανάρτηση που αφορούσε τη χρήση μάσκας σε σχέση με την πανδημία του κορονοϊού, η οποία όμως ήταν η αφορμή για μια έντονη επίθεση προς το πρόσωπο του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έγραψε: ”Αισθάνομαι την ανάγκη να πω αυτό: Στην Κίνα μηδένισαν τον ιό επειδή απλώς όλοι φοράνε μάσκες παντού !Πιο απλό πεθαίνεις”

Μετά από λίγη ώρα, ο Θοδωρής Αθερίδης, επανήλθε δημοσιεύοντας ξανά την ανάρτησή αλλά αυτή τη φορά με φωτογραφίες που απεικόνιζαν απίστευτα υβριστικά σχόλια ενός χρήστη του facebook εναντίον του! Ο ηθοποιός δεν το άφησε έτσι, καθώς απάντησε σε όλα τα σχόλια του χρήστη μάλιστα τα δημοσίευσε κιόλας.

Δείτε αναλυτικά παρακάτω όλη την συζήτηση:

Η ανάρτηση μου ήταν αυτή: «Αισθάνομαι την ανάγκη να πω αυτό: Στην Κίνα μηδένισαν τον ιό επειδή απλώς όλοι φοράνε μάσκες παντού! Πιο απλό πεθαίνεις ......» Η απάντηση ενός κυρίου ήταν αυτή:

Posted by Thodoris Atheridis on Friday, October 16, 2020