Απόστολος Γκλέτσος: Ο λόγος που πιάστηκε στα χέρια με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Απόστολος Γκλέτσος: Ο λόγος που πιάστηκε στα χέρια με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε καλεσμένος στο Dot. όπου και αποκάλυψε κάτι που δεν γνώριζε κανείς. Έχει πιαστεί στα χέρια με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Πιο αναλυτικά ο ίδιος δήλβωσε:

«Κάναμε φωτογράφιση με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και θα μας έβαζαν εξώφυλλο. Αλλά δεν μας έβαλαν ποτέ εξώφυλλο, μας έβαλαν μέσα. Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα γιατί και κάποιος μου απάντησε “έτσι γουστάραμε”. Κι εγώ πήρα τηλέφωνο τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Δαρθήκαμε κανονικά, έπεσε ξύλο. Πιαστήκαμε στα χέρια κι έπεσαν κάτι… ψιλές, μπορεί και χοντρές, έπεσαν όμως. Μετά όμως γίναμε φίλοι», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος. Δείτε που τσάκωσε ο φακός τον Πέτρο Κωστόπουλο!

Τρεις επεμβάσεις καρδιάς για τον Απόστολο Γκλέτσο

Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Τάκης Χατζής DIRECT» και μίλησε για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, για τη θητεία του ως δήμαρχος αλλά και για την οικογένεια του. Μάλιστα, αναφέρθηκε στις επεμβάσεις καρδιάς που χρειάστηκε να κάνει αλλά και για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ δήλωσε καραμανλικός.

Για την δήλωση που είχε κάνει παλαιότερα και σχολιάστηκε έντονα είπε: «Για εμένα είναι η πιο ιερή δήλωση που έκανα».

«Όταν είσαι στο Δήμο έρχεσαι πάρα πολύ κοντά με τον κόσμο. Διάφοροι άνθρωποι ήρθαν και με βρήκανε διότι υπήρχε μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα με το σύμφωνο συμβίωσης πριν τη δήλωση που έκανα, οι οποίοι με έκαναν να πάρω την απόφαση και να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε για τους άλλους στα παλαιότερα… Σαφέστατα και ισχύει (σ.σ. αυτό που είπε), ότι έχω πει είναι αλήθεια και ποτέ δεν πήρα τίποτα πίσω», πρόσθεσε.

Επιπλέον, ο πρώην δήμαρχος έκανε αποκαλύψεις για την περιπέτεια υγείας που είχε: «Έχω κάνει τρεις επεμβάσεις καρδιάς εξαιρετικά επίπονες. Όταν σου πειράξουν την καρδιά έτσι, ποτέ δεν είσαι αυτός που ήσουν, υπάρχει μία ανεπάρκεια πάντα».

Σε ερώτηση για το αν είναι ευχαριστημένος γι αυτά που έχει πετύχει σαν ηθοποιός είπε: «Αλίμονο εάν δεν ήμουν ευχαριστημένος, θα ήμουν ένας αχάριστος άνθρωπος. Δεν έχω κάνει μεγάλα πράγματα, αλλά έχω κάνει πράγματα που με έχουν κρατήσει σε μία διάρκεια». Ο ίδιος πρόσθεσε: «Είμαι στη δουλειά 31 χρόνια, ξεκίνησα στα 23, είμαι 54. Αυτό είναι ένας άθλος από μόνο του. Ούτε έχω παίξει στην Επίδαυρο, ούτε έχω κάνει τις μεγάλες επιτυχίες, αλλά η διάρκεια μετράει».

Ο κ. Γκλέτσος τόνισε ότι παλιά υπήρχαν «ασύλληπτα λεφτά» στο χώρο και ότι με αυτά ζούνε μέχρι σήμερα και ότι πλέον πας για το «τι θα ψήσουμε στην κατσαρόλα». «Για τα νέα παιδιά έχω να τους πω ότι είναι μία δουλειά την οποία σε λίγο θα την κάνουν μόνο πλουσιόπαιδα ως χόμπι», πρόσθεσε.

«Στα 25 μου σαφέστατα και θα πήγαινα στο Bachelor», είπε μεταξύ άλλων.

«Τα τέσσερα πιο αγαπημένα μου πρόσωπα είναι: Η μάνα μου, η αδερφή μου, η κόρη μου και η μητέρα της κόρης μου που είμαστε χώρια 16 χρόνια», επεσήμανε.

Για τη θητεία του στο δήμο: «Ήμουν δήμαρχος για δύο θητείες, 8,5 χρόνια. Βραβεύτηκα από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως το περισσότερο κατά κεφαλήν και επί τις 100 απορρόφησης ΕΣΠΑ και για καινοτομία και για νέες ιδέες. Δεν θα ήθελα να ξαναγίνω, είναι πολύ δύσκολο πράγμα».

«Ήθελα να γίνω περιφεριάρχης και δεν τα κατάφερα ελέω του Κυριάκου Μητσοτάκη. Φέρθηκε, και του το κρατάω με παράπονο και όχι κακία, με έναν τρόπο που δεν το περίμενα. Τότε δεν ήμουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, εγώ τότε στηρίχθηκα από νεοδημοκράτες».

Για τον Αλέξη Τσίπρα: «Είναι μία προσωπική συμπάθεια που ήθελα να την κάνω και στην πράξη. Έχει τη στόφα του λαϊκού, γνήσιου ηγέτη και είναι και αυτόφωτος». Επιπλέον τόνισε ότι έχει πολύ καλή σχέση με το λαό της ΝΔ και με πολλά στελέχη. «Έχω δηλώσει παντού ότι είμαι καραμανλικός, αγαπώ τον Καραμανλή, τους Καραμανλήδες», πρόσθεσε.

Για το τι δεν του αρέσει από αυτά που κάνει η ΝΔ σήμερα, είπε: «έχουν προσλάβει λιγότερους στα νοσοκομεία από αυτούς που προβλέπεται, είναι 5.000 λιγότεροι. Στους μικρομεσαίους που είναι η ραχοκοκαλιά της ΝΔ, δεν της έδωσε cash όπως έδωσε όλη η Ευρώπη, τους έδωσε θαλασσοδάνειο».

«Επί ΣΥΡΙΖΑ ο κάθε δήμαρχος μπορούσε να πάρει τον οπουδήποτε υπουργό και αν όχι σήμερα, αύριο να μιλήσει μαζί του. Μιλάω συνέχεια με δημάρχους δεν μπορούν να βρουν κανέναν (σ.σ. τώρα) υπουργό γιατί τα έχει πάρει όλα στα χέρια του ο πρωθυπουργός. Δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν, τρίμηνο με το τρίμηνο τους υποβαθμίζει και αυτό φαίνεται», τόνισε.

Για τον Κώστα Μπακογιάννη: «Είχα θέμα μαζί του όταν θα διεκδικούσαμε τον ίδιο θεσμό. Τώρα που δέχεται κάποιες κριτικές, βλέπω ότι καλώς έπραξε, επιτέλους έσπασε αυγά. Πιλοτικά ίσως έκανα και εγώ τον μεγάλο περίπατο. […] έκανε τη δουλειά που ήταν να κάνει, δεν του βγήκε και τώρα πάει παρακάτω.

Λίγο αργότερα είπε ότι «το βάσανο της Ελλάδας είναι οι δήμαρχοι και οι πρωθυπουργοί του καφενείου».

Για το αν θα μπορούσε να κατέβει για δήμαρχος Αθηναίων ο κ. Γκλέτσος είπε ότι θα μπορούσε να το το κάνει. «Θα έκανε μία βόλτα στις γειτονιές της Αθήνας, θα μετρούσα τις δυνάμεις μου θα έλεγα το μυστικό στους μόνιμους συνεργάτες μου και μετά θα βλέπαμε αν θα μπορούσαμε να στήσουμε συνδυασμό».

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα από την εκπομπή: