Απόστολος Γκλέτσος: Η φωτογραφία της 18χρονης κόρης του!

Την έδειξε στο DOT

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Απόστολος Γκλέτσος: Η φωτογραφία της 18χρονης κόρης του!

Καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου στο Dot και τον ΣΚΑΙ βρέθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος μίλησε για όλα. Μάλιστα για πρώτη φορά είδαμε σε φωτογραφία την 18χρονη κόρη του.

«Η μικρή είναι πάρα πολύ μικρή. Είναι 18,5 ετών. Φέτος, πέρασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες. Δεν έφυγε από το σπίτι, γιατί ευτυχώς πέρασε στην Αθήνα. Δεν θέλει να φαίνεται. Της είπα σήμερα να έρθει μαζί μου στο γύρισμα και δεν ήθελε.

Η μάνα της κι εγώ το κάναμε έτσι, ώστε να μην τρελαθεί. Κάποια στιγμή για να τη δοκιμάσω της είπα μην πάρεις τον όνομά μου… πάρε της μαμάς σου για να μην σου φερθεί κάποιος άσχημα επειδή έχει προηγούμενα μαζί μου. “Τι είπες;” μου απάντησε κι έτσι ηρέμησα», αποκάλυψε ο Απόστολος Γκλέτσος. Απίστευτο, ο Απόστολος αποκάλυψε πως έχει κάνει 3 επεμβάσεις.

Κόρη απόστολου γκλέτσου

Απόστολος Γκλέτσος: Ο λόγος που πιάστηκε στα χέρια με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε καλεσμένος στο Dot. όπου και αποκάλυψε κάτι που δεν γνώριζε κανείς. Έχει πιαστεί στα χέρια με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Πιο αναλυτικά ο ίδιος δήλβωσε:

«Κάναμε φωτογράφιση με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και θα μας έβαζαν εξώφυλλο. Αλλά δεν μας έβαλαν ποτέ εξώφυλλο, μας έβαλαν μέσα. Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα γιατί και κάποιος μου απάντησε “έτσι γουστάραμε”. Κι εγώ πήρα τηλέφωνο τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Δαρθήκαμε κανονικά, έπεσε ξύλο. Πιαστήκαμε στα χέρια κι έπεσαν κάτι… ψιλές, μπορεί και χοντρές, έπεσαν όμως. Μετά όμως γίναμε φίλοι», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος. Δείτε που τσάκωσε ο φακός τον Πέτρο Κωστόπουλο!