Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η πιο γλυκιά φωτογραφία με το σύζυγο της να δουλεύει αγκαλιά με την κόρη τους!

Δείτε τη!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η πιο γλυκιά φωτογραφία με το σύζυγο της να δουλεύει αγκαλιά με την κόρη τους!

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύζυγο της και μαζί έχουν μια πανέμορφη οικογένεια! Η ίδια απαθανάτισε τον άντρα της την στιγμή της εργασία του!

Η ηθοποιός αρκετά συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες του συζύγου της και δείχνει την αγάπη της προς αυτόν.

Αυτή τη φορά όμως η φωτογραφία της εκτός από γλυκιά είχε και πολλή πλάκα αφού όσο ο σύζυγός της δούλευε, κόρη τους σκαρφάλωσε κυριολεκτικά πάνω του και δεν το άφησε σε ησυχία!

“Τι να κάνει και αυτός ο πατέρας εργάζεται” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Ράγισε καρδιές η Ευδοκία στην εξομολόγηση για την υιοθεσία!

Ευδοκία ρουμελιώτη

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Εξομολογείται για την υιοθεσία - "Δεν θα το ξαναέκανα, ήταν επίπονο..."

Στον καναπέ του Πάμε Δανάη κάθισε η Ευδοκία Ρουμελιώτη η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τις σχέσεις που διατηρεί με τα παιδιά του συζύγου της αλλά για την υιοθεσία που δεν κατάφερε να κάνει και την πλήγωσε πολύ.

Η ηθοποιός αρχικά αναφέρθηκε στις καλές σχέσεις που διατηρεί με τα δύο πρώτα παιδιά του συζύγου της κι ότι από την αρχή γνωρίζουν πολύ καλά ποια είναι η μητέρα τους. Χαρακτηριστικά είπε ότι πάντα οι ρόλοι ήταν ξεκάθαροι κι έτσι πέρασε κι αυτό στα παιδιά πολύ φυσιολογικά.

Όταν η συζήτηση πέρασε στο ενδεχόμενο η Ευδοκία κι ο σύζυγός της να αποκτήσουν και τέταρτο παιδί καθώς και να προσπαθήσουν ξανά να υιοθετήσουν παιδί, η Ευδοκία Ρουμελιώτη συγκινήθηκε λέγοντας «Δε θα επιχειρούσα ποτέ ξανά. Ήταν τόσο δύσκολη κι επίπονη ιστορία. Δε σημαίνει ότι η απάντησή μου θέλω να αποτρέψει άλλους ανθρώπους να το κάνουν.

Θεωρώ ότι δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να υιοθετήσεις ένα παιδί. Μία γνωστή μου που θέλει της λέω θα είμαι δίπλα σου, να σε βοηθήσω, να δώσω τα τηλέφωνα για εκεί που απευθύνθηκα εγώ. Δεν ήμουν τυχερή σε αυτό. Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο κομμάτι κι επειδή πληγώθηκαν κι άλλοι άνθρωποι από αυτό κι έβαλα και τα παιδιά σε διαδικασία μεγάλη, δεν θα το ρίσκαρα ξανά με τίποτα.»

«Το παιδί είναι πολύ καλά κι αυτό που έχω πει από την αρχή είναι ότι για αυτό το παιδί θα είμαστε πάντα εδώ, αν κι όποτε χρειαστεί.