Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Αποκάλυψε τι του ζήτησε ένας αστυνομικός που τον είδε τυχαία στον δρόμο

Απίστευτο!

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Αποκάλυψε τι του ζήτησε ένας αστυνομικός που τον είδε τυχαία στον δρόμο
News 24.10.2020 19:49
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Στο Έλα Χαμογέλα μίλησε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος από τις Άγριες Μέλισσες και αποκάλυψε ένα σκηνικό που συνέβη στον δρόμο με έναν αστυνομικό.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην πρεμιέρα της παράστασης που πρωταγωνιστεί “Την Πέμπτη Κύριε Γκρην” και στις κάμερες των δημοσιογράφων έκανε τις εξής δηλώσεις!

Με σταμάτησε πρόσφατα ένας αστυνομικός, είχαν κλείσει τους δρόμους. Και μου λέει “ξέρω ποιος είσαι. Σταμάτα να σε δω, να βγάλουμε μια φωτογραφία και μετά θα σε αφήσω να περάσεις”», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Δείτε εδώ τι κάνουν οι ηθοποιοί της σειράς Άγριες Μέλισσες πίσω από τις κάμερες!

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Απαντά στο αν θέλει να παντρευτεί ή όχι

Στο The2Night Show βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ενδεχόμενο ενός γάμου στο μέλλον αφού πρόσφατα πάντρεψε έναν καλό του φίλο στην Σίφνο.

Ο ηθοποιός δήλωσε: «Ναι βέβαια και θα παντρευόμουν. Είναι μια ωραία συνθήκη αν είναι ο σκοπός του ανθρώπου να δημιουργήσει μια οικογένεια. Εμένα θα με ενδιέφερε να κάνω παιδιά και να δημιουργήσω μια οικογένεια. Είναι ένας απαραίτητος λόγος για να έχει το παιδί ένα ασφαλές περιβάλλον. Τα αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά, αυτή είναι η αλήθεια και χαζεύω πάρα πολύ στην σειρά. Στα καινούρια επεισόδια έχουμε αυτό το πέρασμα των έξι χρόνων και υπάρχουν γυρίσματα με παιδιά. Όσο δύσκολο είναι λόγω Covid κι επειδή πρέπει να έρθουν μετά το σχολείο. Είναι δύσκολο γιατί δεν μπορείς να τα πειθαρχήσεις αλλά τα μάτια τους, ο τρόπος που μιλάνε, που λένε το κείμενο είναι τόσο αγνός.

Κάναμε μια σκηνή τις προάλλες που θα προβληθεί στα επεισόδια τώρα που πραγματικά χάθηκα. Δηλαδή ένιωσα πραγματικά δάσκαλος. Τον ρόλο του Λάμπρου τον αντιμετωπίζω σαν έναν ήρωα μιας συγκεκριμένης εποχής. Έχουμε και στην καθημερινότητά μας και σύγχρονους ήρωες που θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά για αυτούς. Είναι ένας δάσκαλος με την έννοια του λειτουργήματος.» Είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σοκ στις Άγριες Μέλισσες - Ο Δούκας στα χέρια της αστυνομίας

Τα πάνω κάτω στις Άγριες Μέλισσες (26-30/10) - Το δόλιο σχέδιο του Βόσκαρη

Share