Χαρές στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Το ανακοίνωσε η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαρές στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Μεγάλες χαρές βιώνουν από εχθές στο σπίτι τους η Ελένη Μενεγάκη και φυσικά ο αγαπημένος της σύζυγος, Ματέο Παντζόπουλος, καθώς ένας πολύ κοντινός τους άνθρωπος, γιόρτασε χθες τα γενέθλιά του και του ευχήθηκαν με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι πολύ δεμένο και προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί, ειδικά από τη στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της δραστηριότητες στην τηλεόραση το καλοκαίρι που πέρασε.

Αυτές είναι ο χαρές που βιώνουν στο σπίτι τους η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος

Πολύς από αυτόν τον χρόνο αφιερώνεται στην οικογένεια και έτσι η Ελένη Μενεγάκη βρήκε την ευκαιρία να ευχηθεί δημόσια στον αγαπημένο της αδερφό, Θοδωρή Μισόκαλο, ο οποίος είχε χθες τα γενέθλιά του.

«Όχι γιατί είναι ο αδελφός μου αλλά είναι το καλύτερο παιδί! Χρόνια σου πολλά Θοδωρή μου!!! Σ’ αγαπάμε», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της υπέροχης ανάρτησής της.

Βέβαια πέρα από αυτή την ανάρτηση με τον αδερφό της, χθες η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε και μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με στενό κόκκινο φόρεμα. Δείτε την εδώ.

Καταιγισμός σχολίων για την φωτογραφία που δημοσιεύθηκε από το σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Μια νέα φωτογραφία έκανε πριν από λίγες ώρες την εμφάνισή της στο διαδίκτυο, τραβηγμένη μέσα από το εσωτερικό του σπιτιού της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου στα Μελίσσια! Ο λόγος που πήρε άπειρα σχόλια είναι η... μικρή Μαρίνα φυσικά!

Για την ακρίβεια η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία στην οποία είναι αγκαλιασμένη με την Μαρινούλα κι εκείνη σαν σωστή... μικρή κυρία φοράει ροζ γόβες!

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει σπάσει ρεκόρ σε likes για τις ώρες που έχει ανέβει και τα σχόλια από κάτω έχουν πάρει φωτιά! Μάλιστα η Ελένη έκανε το δικό της γράφοντας:

"Διαβαζω τα μηνυματα σας και θελω ν απαντησω σε ολες αλλα δεν γινετε ... Με συγκινησατε , με κανατε να γελασω με αστεια περιστατικα , κυριως ομως μου αρεσε που ειχατε να μοιραστειτε κατι με ολες μας ! Σας ευχαριστω αληθινα !"

Δείτε εδώ κι άλλες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού τους στα Μελίσσια! Θα πάθετε πλάκα...