Σε δικό τους σπίτι Φαίη Σκορδά και Νίκος Ηλιόπουλος - Όλες οι λεπτομέρειες

Το επόμενο βήμα στην σχέση τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε δικό τους σπίτι Φαίη Σκορδά και Νίκος Ηλιόπουλος - Όλες οι λεπτομέρειες

Η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος δείχνουν να περνούν την πιο όμορφη φάση στην σχέση τους και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, το αγαπημένο ζευγάρι είναι έτοιμο να βρεθεί μαζί σε ένα δικό του σπίτι, και εμείς σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Πριν από μερικούς μήνες, ο σύντροφος της γνωστής παρουσιάστριας, αποφάσισε να μετακομίσει από τα βόρεια προάστια όπου έμενε, στα νότια προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην Φαίη Σκορδά. Πλέον τα σπίτια τους είναι σχεδόν δίπλα και έτσι οι δυο τους έχουν πολύ περισσότερο χρόνο για να περάσουν μαζί.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real Life και του Βασίλη Μπουζιώτη, η απόφαση αυτή δεν έχει επιλύσει μόνο πρακτικά θέμα αλλά ουσιαστικά αποτελεί ένα ακόμα βήμα πριν την επισημοποίηση της δυνατής σχέσης τους. Είναι ένα τεστ συμβίωσης πριν ακόμα κάνουν το μεγάλο βήμα.

Φαίη Σκορδά - Νίκος Ηλιόπουλος συγκατοίκηση

Αυτή είναι η μεγάλη απόφαση που ετοιμάζονται να πάρουν για τη σχέση τους η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος

Οι δυο τους προσπαθούν να μοιραστούν όσο το δυνατόν περισσότερο την καθημερινότητά τους, καθώς στα άμεσα σχέδιά τους είναι να συγκατοικήσουν. Δείτε εδώ και μερικές φωτογραφίες ντοκουμέντο της Φαίης Σκορδά που βγήκε για δείπνο με τον Νίκο Ηλιόπουλο.

Η φωτογραφία της Φαίης Σκορδά και το υπονοούμενο για τον Νίκο Ηλιόπουλο

Η Φαίη Σκορδά στην προσωπική της ζωή διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της, καθώς ζει έναν όμορφο έρωτα με τον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο. Μάλιστα, χθες το απόγευμα με μια φωτογραφία της πέταξε και ένα τρυφερό υπονοούμενο.

Η παρουσιάστρια είναι καθημερινή χρήστης των social media και συγκεκριμένα του Instagram και μοιράζεται με τις διαδικτυακές της φίλες αρκετές από τις στιγμές της. Τόσο της εκπομπής, όσο και πιο προσωπικές, μέσα από διάφορες αναρτήσεις που πραγματοποιεί στο προσωπικό της προφίλ.

Ενώ, μας έχει δώσει και πολλές ιδέες για everyday, αλλά και πιο επίσημα looks, με την αγαπημένη της αλυσίδα να είναι τα BSB, από τα οποία φόρεσε ένα καταπληκτικό σύνολο που έμοιαζε με φόρεμα και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες.

Ωστόσο χθες, έκανε μια ακόμη πιο προσωπική ανάρτηση συγκεκριμένα στο instastory της. Η Φαίη Σκορδά πέταξε όπως μπορούμε να καταλάβουμε, ένα υπονοούμενο για τον έρωτα που ζει με τον Νίκο Ηλιόπουλο, όταν το σνίτσελ που απόλαυσε ήταν σε σχήμα καρδιάς. «Τυχαίο;», έγραψε στην ανάρτηση της.

Φαίη Σκορδά Νίκος Ηλιόπουλος σχέση