Τους τρέλανε όλους στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά με το σύνολο των BSB που έμοιαζε με φόρεμα

Ότι πιο θηλυκό και γυναικείο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τους τρέλανε όλους στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά με το σύνολο των BSB που έμοιαζε με φόρεμα

Η Φαίη Σκορδά για ακόμη μια φορά στο Πρωινό, τους τρέλανε όλους με την σύνολο που φόρεσε. Ήταν από την αγαπημένη αλυσίδα των BSB, ωστόσο, έμοιαζε με φόρεμα.

Το συγκεκριμένο σύνολο, της ταίριαζε απίστευτα, καθώς ήταν στενό και αναδείκνυε τις απίστευτες αναλογίες του σώματος της, αλλά και τα καλλίγραμμα πόδια της.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα floral σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα ολόσωμο body με άνοιγμα στο στήθος και μία μίνι ψηλόμεση φούστα με διακοσμητικά κουμπιά.

Το look της έφερε την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της και ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι σουέντ biker μποτάκια, από Envie Shoes.

Δείτε επίσης φωτογραφία της Φαίης Σκορδά πριν την διόρθωση στη μύτη, όταν ήταν 18χρονων με κόκκινο μαλλί.

Έχει «τρελάνει» όλες τις γυναίκες το BSB φόρεμα της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά ξέρει τι σημαίνει μόδα και στο Πρωινό φοράει ρούχα που είναι τελευταία λέξη των trends. Κυρίως επιλέγει κομμάτια από την αγαπημένη αλυσίδα ρούχων, BSB. Χθες, φόρεσε ένα φόρεμα, το οποίο θέλουν όλες οι γυναίκες, καθώς είναι πολύ θηλυκό.

Γνωρίζει πολύ καλά τόσο η ίδια, όσο και ο στιλίστας της, τι της ταιριάζει τόσο με τα χρώματα της, όσο με την σιλουέτα της για αυτό και κάθε φορά αποσπά τα καλύτερα σχόλια από τους συνεργάτες της, αλλά και από τις διαδικτυακές της φίλες, αφού καθημερινά μοιράζεται τις εμφανίσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην χθεσινή της εκπομπή, η Φαίη Σκορδά επέλεξε να φορέσει ένα μίνι φόρεμα με σούρεw και λεοπάρ τύπωμα. Είχε διαφάνεια στα μανίκια και εσωτερική φόδρα και είναι σε κανονική γραμμή.

Το φόρεμα αυτό λοιπόν, θα βρεις στη συλλογή των BSB και κοστίζει 89,90 €! Δες το εδώ.

Η Φαίη Σκορδά κατάφερε να κάνει για ακόμα μία φορά πριν λίγες ημέρες τη διαφορά με το look της καθώς αποφάσισε να εμφανιστεί στο πλατό του Πρωινού με μία τρομερή μαύρη φούστα από τα BSB, την οποία συνδύασε με το πιο must λευκό τοπάκι της φετινής σεζόν.