Φωτογραφία της Φαίης Σκορδά πριν την διόρθωση στη μύτη - Όταν ήταν 18χρονων με κόκκινο μαλλί

Αγνώριστη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία της Φαίης Σκορδά πριν την διόρθωση στη μύτη - Όταν ήταν 18χρονων με κόκκινο μαλλί

Ακομπλεξάριστη όπως πάντα η Φαίη Σκορδά το πρωί της Πέμπτης στον αέρα του Πρωινού έπαιξε μια φωτογραφία της από ένα εξώφυλλο που είχε κάνει όταν ήταν 18 χρονών! Η διαφορά στο πρόσωπο είναι εμφανέστατη αφού μιλάμε για 22 χρόνια πριν και αυτό που μπορεί να παρατηρήσει κάποιος εύκολα είναι πως τότε δεν είχε κάνει... μικροδιορθώσεις στην μύτη της.

Η Φαίη Σκορδά δηλώνοντας στον αέρα του Πρωινού πως δεν την νοιάζει τι θα πουν οι κακοπροαίρετη πρόβαλλε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, ενώ ο Ουγγαρέζος και οι συνεργάτες της της είχαν πει να μην το κάνει για να μην δώσει ώθηση στα κακόβουλα σχόλια. Βέβαια, για εμάς καλά έκανε και το έκανε γιατί πολύ απλά ήταν 18 χρονών και φρέσκια, δεν έχει τίποτα να κρύψει. Δείτε την συγκεκριμένη φωτογραφία της Φαίης Σκορδά στο παρακάτω βίντεο:

Λίγο πριν το συγκεκριμένο στιγμιότυπο παιχτεί στον ΑΝΤ1 είχε συζητηθεί αρκετά η συγκεκριμένη φωτογραφία που δημοσίευσε η Σκορδά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δείτε την εδώ.

Φαίη Σκορδά: Οι διορθώσεις σε μύτη και στήθος! Διέρρευσαν φωτογραφίες από αισθητική επέμβαση της παρουσιάστριας!

Δεν είναι μυστικό ότι πολλές Ελληνίδες celebrities επισκέπτονται τον πλαστικό χειρουργό τους για να αλλάξουν κάτι στην εξωτερική τους εμφάνιση.

Η πιο κοινή αλλαγή είναι η πλαστική επέμβαση στη μύτη καθώς θεωρούν ότι μία μεγάλη μύτη τις αδικεί και τις κάνει να δείχνουν λιγότερο όμορφες. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι αλλαγές είναι θεαματικές και σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται ότι έχει γίνει κάποια αισθητική επέμβαση.

Μόνο όταν βάλεις δίπλα δίπλα τις φωτογραφίες πριν και μετά την επέμβαση καταλαβαίνει κανείς την αλλαγή. Η Φαίη Σκορδά βέβαια έχει δηλώσει πως δεν έχει κάνει πλαστική αλλά μια μικρή διόρθωση:

«Δεν έχω κάνει ποτέ πλαστική επέμβαση στη μύτη μου. Αλλά, υπάρχει μία μέθοδος, το ανακάλυψα πριν από ενάμισι χρόνο και το έκανα πρώτη φορά πριν ενάμισι χρόνο σχεδόν. Βάζεις λίγο υαλουρονικό στη μύτη και διορθώνεται κάπως η καμπύλη που κάποια κορίτσια έχουμε. Είναι μια υπόθεση 2-3 λεπτών… Έχω κάνει αυτή τη μικρή διόρθωση με δύο τσιμπηματάκια».

Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την διαφορά:

Φαίη Σκορδά πλαστική