Έσκασε ανακοίνωση από την Δούκισσα Νομικού

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έσκασε ανακοίνωση από την Δούκισσα Νομικού

Μόλις πριν από μερικές ώρες, «έσκασε» μία σημαντική ανακοίνωση από τη Δούκισσα Νομικού και συγκεκριμένα, από την επίσημη σελίδα της συλλογής κοσμημάτων της στο Instagram. Σίγουρα αυτή η είδηση, σας αφορά!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δείχνει καθημερινά πως έχει αφιερώσει πολύ χρόνο στη συλλογή κοσμημάτων της και ταυτόχρονα πολλή αγάπη. Σχεδόν καθημερινά προσπαθεί να ενημερώνει τις διαδικτυακές της φίλες για τα νέα κομμάτια που κυκλοφορούν καθώς και για τις προσφορές.

«Η πρώτη μου συλλογή κοσμημάτων, την οποία μπορείς να γνωρίσεις μέσα από το e-shop Doukissa Nomikou, δεν θα μπορούσε παρά να πάρει το όνομά της από την κινητήριο δύναμη πίσω από τη δημιουργία της: The Love Collection. Φτιαγμένη με αγάπη, αφιερωμένη στην αγάπη, προορισμένη να αγαπηθεί», έχει γράψει η παρουσιάστρια στην περιγραφή της σελίδας της.

Αυτή είναι η ανακοίνωση που έσκασε από την Δούκισσα Νομικού

Χθες λοιπόν, η Δούκισσα Νομικού ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσουν οι εκπτώσεις στο online κατάστημά της και ήδη μπορείτε να βρείτε πολλά κομμάτια σε τιμές - έκπληξη! Χθες επίσης, η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε μία εικόνα μέσα από το ιατρείο του αισθητικού.

Δούκισσα Νομικού συλλογή

Δούκισσα Νομικού: Σήκωσε θύελλα αντιδράσεων με το μακροσκελές κείμενο της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα μακροσκελές κείμενο, το οποίο όπως ήταν φυσικό, σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς επέλεξε να μιλήσει για τα πικρόχολα σχόλια.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι καθημερινά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή και από την επαγγελματική της δράση.

Παράλληλα βέβαια φροντίζει να μοιράζεται μαζί τους και τις σκέψης της για θέματα που την απασχολούν, ενώ χθες την είδαμε χωρίς μακιγιάζ πάνω στο κρεβάτι της.

Αυτό είναι το μακροσκελές κείμενο της Δούκισσας Νομικού που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

«Σημείωμα αγάπης προς όλους:

Αν θες, μέσα από τα social media, να πεις κάτι κακό, να ειρωνευτείς, να μιλήσεις απότομα ή άσχημα σε κάποιον, απλά σταμάτα να τον ακολουθείς. Μην ξεσπάς τον θυμό σου πάνω του. Ακολούθησε όποιον συμπαθείς και γράψε σε εκείνον έναν καλό λόγο.

Μετάτρεψε την κακία σε ευγένεια. Θα φτιάξεις τη μέρα του αποδέκτη της καλής σου ενέργειας. Θα φτιάξεις και τη δική σου μέρα. Η ζωή είναι ομορφότερη όταν στη ψυχή μας υπάρχει καλοσύνη», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δούκισσα Νομικού.