Τριαντάφυλλος: Ξέσπασε στο Έλα Χαμογέλα για το J2US - "Πόσο bullying θα φάμε ακόμα;"

Δεν μάσησε τα λόγια του!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τριαντάφυλλος: Ξέσπασε στο Έλα Χαμογέλα για το J2US -

Ο Τριαντάφυλλος μετά την αποχώρηση του από το J2US βρέθηκε καλεσμένος μαζί με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Έλα Χαμογέλα και έκανε τα παράπονα του για το show και την αντιμετώπιση που είχε απο τους κριτές.

Πιο συγκεκριμένα μίλησε για την γκάφα την Βίκυς Σταυροπούλου να τον αποκαλέσει Γαρύφαλλο!

«Και μαλ…α να με πει, θα της πω μπράβο. Απλά έχω βαφτιστεί Τριαντάφυλλος, Χριστιανός Ορθόδοξος και το όνομά μου είναι αυτό. Η Βίκυ έκανε χιούμορ με το όνομά μου, οκ, είναι καλό παιδί, δεν της κρατάω κακία. Δεν είναι ωραία να αλλάζεις το όνομα που δίνεις σε ένα παιδί», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα του “Έλα χαμογέλα”.

Στο πλατό της εκπομπής, λοιπόν, ο Τριαντάφυλλος πρόσθεσε: «Πόσο bullying θα φάμε ακόμα; Φάγαμε αρκετό, οκ, ευχαριστούμε πάρα πολύ. Εγώ λαϊκός τραγουδιστής είμαι, ο κύριος Θεοφάνους μας έβαλε αυτό το τραγούδι, εγώ ήθελα να πω κάποια άλλα. Θα φάμε κι άλλο bullying; Δώστε μας κι άλλο bullying. Είναι φτηνό στα 43 μου να κάθομαι να αποδεικνύω σε κάποιον είτε πώς με λένε είτε πότε κι αν δουλεύω. Ζούμε σε μια εποχή που με ένα πάτημα στο google βρίσκεις αυτό που θες απευθείας.

Επειδή είδα την εκπομπή σου και την προηγούμενη εβδομάδα ήταν τυχαίο και αυτό με τη Δέσποινα, τυχαίο και αυτό χθες με την κυρία Βίκυ, στο τρίτο live μάλλον θα έφταιγα εγώ που ήρθε ο κορονοϊός στην Ελλάδα… Οπότε, τυχαία όλα. Αν εσύ πιστεύεις μέσα σου βαθιά ότι είναι τυχαίο, είναι τυχαίο και το σέβομαι. Ήρθε η Βίκυ μετά και μου είπε ότι ήταν τελείως τυχαίο, όλα καλά. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Ήθελε να με πει Γαρύφαλλο, με είπε Γαρύφαλλο, έγινε, δεν είναι κάτι κακό. Δείτε ακόμα την ενόχληση προς την Δέσποινα Βανδή.

Δεν έγινε κάτι με την Δέσποινα, εσείς το πήρατε σαν παρεξήγηση. Εγώ εξήγησα με ωραίο τρόπο, και βάλε και το βίντεο να το δείτε, ότι είμαι εδώ, είμαι ενεργός, τραγουδάω συνεχώς…».

Τριαντάφυλλος: Νέες "μπηχτές" στην Δέσποινα Βανδή - "Κι αν σας ειρωνεύονται..."

Στο προηγούμενο επεισόδιο του J2US είχε επικρατήσει μεγάλη αμηχανία με την συζήτηση του Τριαντάφυλλου με την Δέσποινα Βανδή. Σήμερα, μια μέρα πριν το live ο Τριαντάφυλλος ρίχνει τα βέλη του και πάλι στην τραγουδίστρια!

Η ενόχληση του Τριαντάφυλλου είχε να κάνει με το ότι η Δέσποινα Βανδή δεν γνώριζε τι συμβαίνει στα επαγγελματικά του τα τελευταία χρόνια.

Ύστερα βγήκε και τοποθετήθηκε σε αρκετές εκπομπές για το θέμα αυτό με τελευταία αναφορά σήμερα που μέσω του λογαριασμού του στο instagram είπε:

“Και αν σας ειρωνεύονται και αν σας πολεμάνε εσείς κοιτάτε μόνο μπροστά γιατί κάτι έχουν δει σε εσάς και σας φοβούνται !!! Σας ευχαριστώ για τα τόσα πολλά μηνύματα σας πόση αγάπη έχω πάρει από εσάς;;” έγραψε χαρακτηριστικά.