Ραγδαίες εξελίξεις με την Τατιάνα Στεφανίδου μετά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ

Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ραγδαίες εξελίξεις με την Τατιάνα Στεφανίδου μετά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ

Λίγους μήνες μετά την οριστική αποχώρηση της Τατιάνας Στεφανίδου από το δυναμικό του ΣΚΑΪ, φαίνεται πως είναι ραγδαίες οι εξελίξεις με το τηλεοπτικό της μέλλον και με την πολυσυζητημένη συμφωνία που έχει κάνει εδώ και καιρό με το Mega.

Πριν από μερικές εβδομάδες είχε γίνει γνωστό πως η παρουσιάστρια ήταν έτοιμη να ξεκινήσει την προετοιμασία της νέας της εκπομπής στο Mega. Συγκεκριμένα, το κανάλι έχει δώσει τα χέρια μαζί της προκειμένου να αναλάβει ένα μέρος της πρωινής ζώνης, ανάμεσα στο Κοινωνίας Ώρα Mega και το Πάμε Δανάη.

Αυτές είναι οι ραγδαίες εξελίξεις με την Τατιάνα Στεφανίδου μετά την αποχώρησή της από το ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life ωστόσο, όλα δείχνουν πως μέχρι στιγμής υπήρχαν καθυστερήσεις εξ΄αιτίας διαφωνιών που υπήρχαν μέσα στο κανάλι. Οι ιθύνοντες του Mega αναφέρουν πως ο Πέτρος Μπούτος, ο οποίος ήταν διευθυντής προγράμματος και παραιτήθηκε πριν από μερικές μέρες, δε συμφωνούσε με την επιλογή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Τατιάνα Στεφανίδου εκπομπή νέα σεζόν

Μετά την αποχώρησή του από τον σταθμό ωστόσο, είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσει η προετοιμασία της νέας εκπομπής της έμπειρης παρουσιάστριας, η οποία θα επιστρέψει μετά από λίγους μήνες απουσίες.

"Πόλεμος" για μια φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου - Τι συνέβη;

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Τατιάνα Στεφανίδου ανέβασε μία φωτογραφία και δημιουργήθηκε κανονικός «πόλεμος» στα σχόλια με αφορμή τη λεζάντα που αποφάσισε να προσθέσει από κάτω.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή.

Σήμερα, θέλησε να δείξει το επιτυχημένο outfit που κατάφερε να συνδυάσει και έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της: «Η διάθεσή μου εξαρτάται από το πόσο ωραία είναι τα μαλλιά μου», προσθέτοντας δίπλα φατσούλες που γελάνε.

Τατιάνα Στεφανίδου instagram

Η συγκεκριμένη φωτογραφία ωστόσο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων καθώς κάποιοι διαδικτυακοί της φίλοι θεώρησαν άτοπη την άποψή της. Άλλοι πάλι απάντησαν και εξήγησαν πως η παρουσιάστρια το κάνει με χιούμορ.

Βέβαια χαμός έγινε και με μία τσάντα που κρατούσε πρόσφατα. Δείτε εδώ πόσο κόστισε!

Τατιάνας Στεφανίδου τσακωμός ανάρτηση