Παραίτηση - έκπληξη από το Mega

Για ποιον πρόκειται;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παραίτηση - έκπληξη από το Mega

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε σε όλους τους τηλεθεατές και στους ανθρώπους του χώρου της τηλεόρασης η είδηση για μία παραίτηση που έγινε σήμερα κιόλας από το Mega, λίγους μήνες μετά την μεγάλη επιστροφή του καναλιού στους δέκτες μας.

Την παραίτησή του από τη διεύθυνση προγράμματος του Mega υπέβαλε την Τρίτη ο Πέτρος Μπούτος, η οποία όπως έγινε γνωστό σήμερα Τετάρτη, έγινε αποδεκτή.

Πέτρος Μπούτος Mega

Ο Πέτρος Μπούτος είχε αναλάβει την συγκεκριμένη θέση τον περασμένο Μάιο και μέχρι σήμερα είχε σχεδιάσει το μεγαλύτερο μέρος του ψυχαγωγικού προγράμματος του σταθμού το οποίο έχει ήδη αρχίσει να προβάλλεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται σημαντικές ανακατατάξεις στην πυραμίδα των στελεχών του ψυχαγωγικού προγράμματος ενώ αναμένεται να αναλάβουν σημαντικά πόστα νέα πρόσωπα με προϋπηρεσία σε ανταγωνιστικούς σταθμούς. Δείτε εδώ ποιο πρόσωπο έπεσε στο τραπέζι για το πρωινό Σαββατοκύριακο του Mega.

Πηγή: protothema.gr

Απόψε μόνο: Η νέα εκπομπή του Mega κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 22/10 - Λαμπεροί οι καλεσμένοι

Tο πιο γρήγορο, ανατρεπτικό και απρόβλεπτο Late night comedy show, το "Απόψε μόνο" κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στις 23:30 στο ΜEGA.

Ο Λάμπρος Φισφής και η κωμική του ομάδα, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Ζήσης Ρούμπος, ο Γιάννης Σαρακατσάνης, ο Θωμάς Ζάμπρας και ο Άγγελος Σπηλιόπουλος έρχονται ετοιμοπόλεμοι για να χαρίσουν μοναδικές στιγμές κωμωδίας και γέλιου στους τηλεθεατές.

Στην πρεμιέρα του «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ», οι καλεσμένοι είναι έτοιμοι να «τσαλακωθούν», να παίξουν, να γελάσουν και να μοιραστούν με το κοινό τις πιο αστείες, κωμικές τους ιστορίες. Ο Φοίβος Δεληβοριάς διασκευάζει παιδικά τραγούδια, η Κατερίνα Γερονικολού μας αποκαλύπτει τι «έγκλημα» έχει διαπράξει και η Μαίρη Συνατσάκη λέει για πρώτη φορά ποιος της έχει κάνει πρόταση γάμου.

Και όλα αυτά … στο ξενοδοχείο Μπάγκειον «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ». Ακόμη, θα παρακολουθήσουμε την πρώτη ρομαντική κομεντί για τον Covid-19.

Και… η μουσική δε θα μπορούσε να λείπει. Ο εκρηκτικός George Zervos με την ανατρεπτική μπάντα του και με σήμα κατατεθέν το δυναμισμό και την αστείρευτη ενέργειά τους θα δίνουν το ρυθμό «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ».

Ανεξάντλητο χιούμορ, μοναδικές στιγμές γέλιου και απίστευτες ατάκες έρχονται … «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ».Δείτε εδώ την έκτακτη ανακοίνωση από το κανάλι!

Απόψε μόνο

TAGS