Κυριακή, 16 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τηλεοπτική έκπληξη για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά

Έγινε γνωστό σήμερα

Τηλεοπτική έκπληξη για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά
News 25.10.2020 14:50
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, αποκαλύφθηκε μία τηλεοπτική έκπληξη η οποία αφορά τον Μάρκο Σεφερλή και την αγαπημένη του σύζυγο, Έλενα Τσαβαλιά, οι οποίοι ετοιμάζουν σιγά σιγά την επιστροφή τους.

Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για το ζευγάρι και σχετικά με τι πρόκειται να κάνουν φέτος στην τηλεόραση, ωστόσο ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα.

Αυτή είναι η τηλεοπτική έκπληξη για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης στο Καλύτερα δεν γίνεται, οι δυο τους είναι τα πιο δύο πιο πιθανά ονόματα για να αναλάβουν την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Mega.

Βέβαια, σήμερα προστέθηκε και μία παραπάνω πληροφορία καθώς όπως αναφέρθηκε, ο Μάρκος Σεφερλής ζήτησε ως απαραίτητη προϋπόθεση για να έρθει σε συμφωνία με το κανάλι, να αναλάβει μία δική του late night και κατά προτίμηση ζωντανή εκπομπή.

Θυμίζουμε βέβαια πως τις τελευταίες μέρες ο Μάρκος Σεφερλής αντιμετωπίζει ένα σοβαρό θέμα με την πιο πρόσφατη ταινία του. Δείτε εδώ αναλυτικά τι συμβαίνει.

Ουρές έξω από το μαγαζί της Έλενας Τσαβαλιά και του Μάρκου Σεφερλή

Ουρές σημειώνονται καθημερινά έξω από το μαγαζί που άνοιξαν η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής στην περιοχή του Αμαρουσίου. Το opening έγινε στις 5/10 και από τότε γίνεται πανικός.

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα νέο επενδυτικό βήμα, αυτή τη φορά εκτός της τηλεόρασης και γενικά της υποκριτικής σκηνής. Το μαγαζί τους είναι για καφέ και φαγητό, ενώ ως σεφ έχουν κλείσει τον Ανδρέα Λαγό.

Η διακόσμηση είναι μίνιμαλ και μπορεί ο θαμώνας να απολαύσει τον καφέ του ήσυχα σε ένα όμορφο και χαλαρό περιβάλλον.

Μάλιστα, καθημερινά σημειώνονται ουρές έξω από το μαγαζί, που έχει την ονομασία «Erthe», από τον κόσμο που θέλει να πάρει καφέ ή να κάτσει να φάει. Μάλιστα, για να κάτσεις για φαγητό πρέπει να κάνεις κράτηση.

Να σημειώσουμε ωστόσο πως, ο Μάρκος Σεφερλής γνωρίζει καλά παίκτη του Survivor και δεν πάει το μυαλό σας που τους είχαμε δει μαζί.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στιγμές ευτυχίας για τον Μάρκο Σεφερλή - Στο πλευρό του η Έλενα Τσαβαλιά

Μάρκος Σεφερλής: Έτσι θα είναι η εκπομπή που θα κάνει στον ANT1 με την Έλενα Τσαβαλιά

Share