Big Brother: Η Αφροδίτη συγκλονίζει με την αποκάλυψη της - "Όταν πέθανε ο..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother: Η Αφροδίτη συγκλονίζει με την αποκάλυψη της -

Η Αφροδίτη πρώην παίκτρια του Big Brother βρέθηκε καλεσμένη στο DOT και μίλησε για όλους και για όλα. Συγκλόνισε η αποκάλυψη για τον θάνατο του πατέρα της!

Πιο συγκεκριμένα μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και για το bullying που δέχεται για τα κιλά της!

«Ήρθα στην Ελλάδα από τη Νότια Αφρική σε ηλικία 10 ετών... Όταν πέθανε ο πατέρας μου έκλεισε το εργαστήριο με σφολιάτες που είχε και η μητέρα μου προσέχει παιδάκια .Είτε είσαι 30 είτε 130 κιλά πρέπει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου... Στην Ελλάδα επικρατεί το body shaming σε άντρες και γυναίκες».

«Είμαι χοντρή! Είναι αλήθεια και δεν είναι κακό... Χωρίς να με γνωρίζουν, με σταματούν για να μου πουν να αδυνατίσω... Μειονέκτημα δεν είναι το ύψος ή τα κιλά, αλλά το να μη σέβεσαι Δεν ένιωσα μειονεκτικά αλλά καταλάβαινα από τα βλέμματα ότι είμαι διαφορετική... Δεν ήθελα να αλλάξω... Κυριαρχεί η εικόνα του τέλειου και λες "γιατί είναι όλοι ίδιοι και εγώ διαφέρω;"». Ακόμα η Αφροδίτη αποκάλυψε πως δέχτηκε λεκτική επίθεση!

Ενώ συνέχισε,

«Δεν λέω σε κανένα με πολλά κιλά ‘μπράβο’... Είμαι καλά στην υγεία μου και κάνω ολες τις εξετάσεις. Οι γιατροί μου μένουν έκπληκτοι... Το σημαντικό είναι να είσαι καλά στην υγεία σου».

«Μετά το Big Brother έχουν αυξηθεί τα μηνύματα μίσους που λαμβάνω» παραδέχτηκε ενώ συνέχισε λέγοντας: «Μου εύχονται ακόμα και να πεθάνω χωρίς να σκέφτονται ότι είμαι κόρη κάποιου... Οι περισσότεροι haters είτε ζηλεύουν που είμαι καλά είτε δεν έχουν αγαπηθεί».

Ωστόσο η συγκλονιστική αποκάλυψη για τα χρέη του σπιτιού της σόκαρε...

«Με τον θάνατο του πατέρα μου πλήρωσα το μερίδιό μου στην στενοχώρια... Ο πατέρας μου έφυγε μέσα σε μια ημέρα από σηψαιμία... Εγώ έχασα έναν γονιό, υπάρχουν άνθρωποι που χάνουν τα παιδιά τους... Στο Big Brother πήγα για να πληρώσω τα χρέη της οικογένειάς μου».

Big Brother: Η Αφροδίτη αποκαλύπτει - Αυτά συζήτησαν οι παίκτες για το ροζ βίντεο

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και την Άννα Ζηρδέλη μίλησε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή που αποχώρησε στο live της Παρασκευής από το σπίτι του «Big Brother». Μεταξύ άλλων ανέφερε τι συζήτησαν οι παίκτες για το ροζ βίντεο της Χριστίνας.

Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη Σοφίας Δανέζη και τη σχέση της με τον Δημήτρη Κεχαγιά, ενώ αποκάλυψε πως υπάρχουν και άλλα ροζ βίντεο με παίκτες του «Μεγάλου Αδελφού».

Για τη σχέση της Σοφίας με τον Δημήτρη η Αφροδίτη είπε: «Είναι αυτό που βλέπετε. Ό,τι βλέπετε, αυτό είναι. Τον θέλει; Δεν τον θέλει; Τους θέλω εγώ και τους δυο».

Όσο για το αν εκτός από τη Χριστίνα που μίλησε ανοιχτά για τη διαρροή του ροζ βίντεο, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που το έχουν, η Αφροδίτη ανέφερε: «Ναι υπάρχουν πολλοί. Και εγώ θα μπορούσα να είχα και όλοι μας. Το συζητήσαμε μεταξύ μας. Είναι κάτι που πρέπει να είναι κατηγορηματικά όχι. Πρέπει να διώκεται ποινικά όταν ανεβαίνει ένα προσωπικό βίντεο. Είναι λάθος. Είναι άσχημο και είμαστε στο 2020. Τέτοια πράγματα πρέπει να απαγορεύονται».