«Σούσουρο» με τα νέα που διέρρευσαν για τον Θοδωρή Μαραντίνη και τη Σίσσυ Χρηστίδου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Σούσουρο» με τα νέα που διέρρευσαν για τον Θοδωρή Μαραντίνη και τη Σίσσυ Χρηστίδου

Κανονικό «σούσουρο» έχει δημιουργηθεί εδώ και λίγους μήνες με μερικά νέα που έχουν διαρρεύσει για τον Θοδωρή Μαραντίνη και τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου, ένα θέμα για το οποίο δεν έχει τοποθετηθεί κανένας από τους δύο.

Οι δυο τους δεν έχουν δώσει κανένα δικαίωμα από τη μέρα του χωρισμού τους ωστόσο είναι αλήθεια πως διατηρούν πολύ καλές σχέσεις κυρίως για χάρη των δύο παιδιών τους. Έτσι πολύ συχνά τους βλέπουμε να συναντιούνται και να κάνουν κοινές δραστηριότητες.

Αυτά είναι τα νέα για τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη με τα οποία έχει δημιουργηθεί «σούσουρο»

Πριν από λίγο καιρό λοιπόν, οι Onirama, οι οποίοι εμφανίστηκαν πρόσφατα στο Mega, κυκλοφόρησαν το κομμάτι «Αχ να σε ξέχναγα».

Από τη στιγμή εκείνη πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν πως ο Θοδωρής Μαραντίνης το έγραψε αναφερόμενος στην Σίσσυ Χρηστίδου.

Βέβαια ο τραγουδιστής ουδέποτε είπε κάτι τέτοιο και πρόκειται αποκλειστικά για φήμες.

Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτό είναι το τατουάζ που έχει κάνει στο κορμί της για τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Κι όμως ήταν μαζί τόσα χρόνια και ήταν βέβαιο πως θα είχαν κάνει κοινά τατουάζ! Η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από ένα βίντεο στο Youtube της αποκάλυψε πριν πολύ καιρό για πρώτη φορά τα "σημάδια" που έκανε στο κορμί της για τον Θοδωρή Μαραντίνη και... αντιστοίχως!

Οι δυο τους έχουν πάνω τους κάτι για να θυμάται ο ένας τον άλλον ακόμα και τώρα που έχουν αποφασίσει να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους...

Δείτε εδώ ένα μοναδικό flashback! Φωτογραφίες από τον γάμο που είχαν κάνει η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης! Έχει μείνει αξέχαστος στην ελληνική showbiz...

“Με το Θοδωρή έχουμε κάνει τατουάζ τις βέρες μας… Πίσω από το αυτί μου έχω κάνει εγώ τα αρχικά του με μία καρδούλα και εκείνος έχει κάνει στο δικό του το λαιμό ένα καλλιγραφικό “Σ”. Επίσης, έχουμε κάνει τα αρχικά των παιδιών μας στο χέρι μας…”, είπε χαρακτηριστικά, συνεχίζοντας και αποκαλύπτοντας και τα υπόλοιπα.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο (18:23):